Apropiaţii Mălinei Olinescu nu cred că artista s-a sinucis VIDEO

Solista Mălina Olinescu va fi înmormântată, într-o ceremonie restrânsă, ce va avea loc în exteriorul cimitirului Sfânta Vineri din Capitală. Slujba va fi ţinută de un singur preot. Decizia aparţine Patriarhiei, care a respins cererea mamei Mălinei de a oficia o liturghie obişnuită.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 07:01

Solista Mălina Olinescu va fi înmormântată, la Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. Din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate, Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru sinucigaşi a Mălinei Olinescu. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt de un singur preot în exteriorul capelei cimitirului „Sfânta Vineri” din Bucureşti

Deşi Patriarhia pare fermă în decizia luată, apropiaţii Mălinei exclud varianta sinuciderii. Călin Geambaşu, prieten apropiat al Mălinei, a spus că totul a fost doar un accident nefericit.

Mălina a ieşit la aer, şi-a lăsat papucii aşezaţi frumos lângă balustradă. În momentul acela ea a crezut, sub efectul acelor pastile, că balustrada este patul, că este în dormitor. Mălina era inconştientă când a căzut„, a spus Călin Geambaşu într-o emisiune la Antena 3.

Şi alţi prieteni ai Mălinei Olinescu susţin varianta unui accident.

S-ar putea să aibă dreptate Călin, spunând că a confundat balustrada cu patul, sub influenţa somniferelor. S-ar putea să fi fost dorinţa ei de a împinge la extrem gestul„, a spus Aurelian Temişan.

„Adevărul este pe undeva la mijloc. Sinucidere nu cred că a fost, probabil a fost sub influenţa medicamentelor şi nu a ştiut ce face. Asta înclin să cred…nu cred că a vrut să se sinucidă…nu cred„, a spus solista Stela Enache.

Eu nu cred că s-a sinucis, părerea mea. Nu cred, pentru că un om care se sinucide lasă un bilet. Cred că a luat pastile, a mai luat şi altceva, e posibil alcool, pentru că în momentele astea dacă ar fi avut gândul să sară iei asta ca să suporţi mai uşor traumatismul„, a declarat Polina Manoilă.


loading...