Mălina Olinescu s-a sinucis, potrivit raportului medico-legal

Mălina Olinescu s-a sinucis. Cântăreaţa a ales, într-o noapte, să încheie socotelile cu viaţa. Nimeni nu ştie ce a determinat-o să urască atât de mult această lume. Cert este că artista şi-a găsit sfârşitul, jos, pe caldarâm, după ce s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 16:04
Mălina Olinescu s-a sinucis, potrivit raportului medico-legal

Medicii legişti au ajuns la concluzia că Mălina Olinescu s-a sinucis, ţinând cont de câteva indicii: autopsia a arătat că artista a murit după ce a căzut de la balcon, uşa de la apartament era încuiată pe dinăuntru şi felul în care era îmbrăcată.

Motivul pentru care Mălina Olinescu a decis să îşi pună capăt zilelor este legat de o decepţie în dragoste. Acesta tocmai se despărţise de partenerul ei de viaţă. În ultima vreme, Mălina îşi ameninţa des prietenii că vrea să îşi pună capăt zilelor.

Necropsia a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale consecinţa unui traumatism cranio-cerebral cu fractură de bază şi boltă craniană în condiţiile unui politraumatism cu multiple fracturi costale, de membre şi bazin şi rupturi viscerale prin lovire de corpuri dure şi plan neregulat, posibil în condiţiile unei precipitări„, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti au efectuat autopsia cadavrului, ei prelevând probe pentru analize toxicologice, potrivit procedurilor în astfel de cazuri.

Tragedia a avut loc în jurul orei 1.00, în zona Gării de Nord. Vecinii artistei au auzit o izbitură puternică lângă bloc şi au ieşit. Au rămas îngroziţi de ceea ce au văzut. Rapid, la faţa locului au ajuns şi prieteni ai artistei. Medicii de pe două echipaje SMURD au încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de jumătate de oră.

Artista a mai avut în trecut o tentativă de sinucidere, după ce a luat o supradoză de pastile, imediat după divorţul de soţul său clăparul trupei Compact, Dan Stesco . Aceasta nu a putut trece peste despărţirea de soţul său, iar depresia s-a prelungit ani de-a rândul, până în ziua de azi, susţin apropiaţii.

Cântăreaţa de muzică pop Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.