Mălina Olinescu şi-a făcut curaj să sară în gol cu alcool şi antidepresive

Anchetatorii au descoperit, luni, în apartamentul în care locuia artista Mălina Olinescu mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi un singur pahar care fusese folosit. De asemenea, în dormitorul ei au fost găsite mai multe folii cu antidepresive.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 06:52
Mălina Olinescu şi-a făcut curaj să sară în gol cu alcool şi antidepresive

Mălina (37 de ani) Şi-a dat seama că nu poate trăi fără dragoste şi a luat decizia fatală. De la balconul locuinţei din zona Gării de Nord din Capitală, Mălina s-a prăbuşit pe asfaltul din faţa blocului. Poliţiştii au găsit în casă multă băutură şi pastile. Mălina nu a putut suporta despărţirea de iubitul ei, Sebastian cu 12 ani mai tânăr.

Anchetatorii şi-au încheiat cercetările în apartamentul Mălinei luni, în jurul orei 14.00. În dormitorul locuinţei cu două camere, mai multe sticle de băuturi alcoolice, precum şi un singur pahar folosit dau dovadă că tânăra a trebuit să-şi facă şi „curaj” înainte să se arunce de la balcon.

Tot în această cameră, poliţiştii au găsit mai multe reţete medicale şi folii de Lexotan (prescris pentru tulburări emoţionale: anxietate şi stări tensionale), Cypralex (recomandat pentru episoade majore de depresie) şi Ziprexa (indicat pentru schizofrenie). După cum spun şi prietenii Mălinei, artista a tot ameninţat că se va omorî.