Mălina Olinescu va fi înmormântată joi la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti

Mălina Olinescu va fi înmormântată, joi, la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti, după ce miercuri după-amiază trupul neînsufleţit al cântăreţei va fi depus la capela aceluiaşi cimitir.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 15:11
Mălina Olinescu va fi înmormântată joi la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti

Cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mălina Olinescu îşi pot lua rămas bun de la aceasta începând de miercuri după-amiază la capela cimitirului Sfânta Vineri, potrivit Mediafax. Înmormântarea va avea loc, joi, tot la cimitirul Sfânta Vineri.

Accesul presei nu va fi restricţionat la funeralii, însă familia Mălinei Olinescu doreşte ca ziariştii să se manifeste decent şi să respecte memoria artistei, a spus Călin Geambaşu.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, în noaptea de duminică spre luni. Membrii echipajului SMURD au făcut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fără a avea succes.

Moartea cântăreţei Mălina Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii interne, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

„Nu înţelegem nimic ce se întâmplă. De acum trei-patru ani spunea că o să facă lucrul ăsta, din cauza faptului că este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea în care trăim”, spune Călin Geambaşu. „A fost o fată extraordinară, dar ce putem să spunem în asemenea momente?! Lacrimile îşi mai au rostul?!”, a spus Călin Geambaşu.

El a precizat însă că în ultima perioadă Mălina Olinescu îşi făcea planuri de căsătorie. „Acum două zile era veselă, fericită, era cu Sebi. Ce s-a întâmplat a venit ca un şoc incredibil pentru noi”, a mai spus Călin Geambaşu.