Mall-ul din Sibiu, evacuat de URGENŢĂ! Autorităţile, în stare de alertă după un apel la 112

Mall-ul Promenada din Sibiu a fost evacuat, miercuri seară. Un apel la 112 semnala prezenţa unui miros. Se pare că evacuarea s-a făcut "din cauza unei defecţiuni minore a unei valve de CO2".

27 nov. 2019, 20:54
Mall-ul din Sibiu, evacuat de URGENŢĂ! Autorităţile, în stare de alertă după un apel la 112

UPDATE: Cinci persoane care acuzau ameţeli şi tări de vomă după ce la mall-ul Promenada din Sibiu a fost semnalat miercuri seară un miros ciudat au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Situaţia în mall este evaluată după ce instituţii specializate au făcut măsurători.

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat preventiv, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„Situaţia este sub control. Momentan se evaluează situaţia de către echipajul specializat”, au transmis reprezentanţii ISU Sibiu, care au precizat că apelul la 112 semnala prezenţa unui miros.

Sun Plaza a luat foc! Incendiu puternic la mall-ul din Berceni: oamenilor li s-a spus să-şi abandoneze maşinile! VIDEO

„Stimaţi clienţi, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Din cauza unei defecţiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiţi să evacuăm centrul comercial pentru siguranţa vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis reprezentanţii mall-ului, pe Facebook.

Mall-ul Promenada a fost deschis în 14 noiembrie.

Atunci, specialiştii din cadrul inspecţiei de preveniere a ISU Sibiu au efectuat o activitate de control în teren la sediul noului Mall din Municipiul Sibiu şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 50.000 de lei, conform legii, pentru punerea în funcţiune a construcţiei fără obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Ulterior, ISU Sibiu a precizat că reprezentanţii instituţiei au fost invitaţi pentru a participa la o nouă recepţie a mall-ului din municipiul Sibiu, însă reprezentanţii acestuia le-au comunicat verbal că întâlnirea va avea loc la o dată ulterioră.