Mama barmaniţei ucise în incendiul din Colectiv nu-şi găseşte liniştea. Vezi ce a făcut pe plajă în memoria fiicei sale

Mama Alexandrei Matache, una dintre victimele teribilului incendiu din clubul Colectiv, a improvizat un altar pe plajă, în stațiunea Vama Veche, în amintirea fiicei sale.

13 iun. 2016, 19:44
Mama barmaniţei ucise în incendiul din Colectiv nu-şi găseşte liniştea. Vezi ce a făcut pe plajă în memoria fiicei sale

Alexandra Matache avea 26 de ani şi isi dorea sa ajunga jurnalista, dar cum nu a reuşit să se angajeze în presă lucra ca barmaniţă. Tânăra lucra în clubul Colectiv şi era la lucru în seara de 30 octombrie, când a izbucnit incendiul teribil care a ucis 64 de oameni şi s-a soldat cu peste 100 de răniţi.

„Am ajuns în Vama veche locul iubit de Alex.Te iubim fata mea și te-am simțit aici”, a scris femeia pe Facebook.

Citeşte şi: Supravieţuitoare INCENDIU COLECTIV, imagini şocante de pe patul de spital: Corupţia m-a lăsat fără mâini, ca pe un hoţ

Alexis a fost rănită grav, avea arsuri pe căile respiratorii, dar toată lumea spera într-o minune. Pe 1 noiembrie, în jurul orei 17.30, frumoasa fată a pierdut lupta cu viaţa.


Vezi şi: Imagine şocantă cu o supravieţuitoare din Colectiv. Alexandra vorbeşte despre infern: Se ţipa necontenit, sfâşietor

Incendiul din clubul Colectiv a durat 153 de secunde, potrivit raportului realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva (INSEMEX) Petrosani.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, şi-au pierdut viaţa 64 de persoane – 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit.

Direcţia de Sănătate Bucureşti, spitalele unde au fost internate victimele, ISU şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă sunt cele patru instituţii care au intervenit necorespunzător în noaptea tragediei de la Colectiv, potrivit concluziilor raportului Corpului de control al primului ministru.