Femeia care şi-a aruncat copilul din taxi pe Podul Grant a fost grefieră

Femeie care şi-a aruncat, joi după-amiază, copilul dintr-un taxi pe Podul Grant este din Oradea, a fost grefieră până acum câteva luni la Curtea de Apel Oradea, când a demisionat, a anunţat procurorul criminalist Tomiţă Neagu. Pentru faptele sale, femeia va fi cercetată pentru tentativă de omor.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 13:06
Femeia care şi-a aruncat copilul din taxi pe Podul Grant a fost grefieră

Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Marie Curie. Şoferul taxiului a declarat pentru România TV că a văzut tot episodul, iar femeia este „bolnavă”.

„Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic”, a declarat şoferul taxiului.

Potrivit coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, la sosirea ambulanţei mama ţinea bebeluşul în braţe şi a refuzat să permită medicilor să-l examineze.