Mama celor trei copii care au murit în incendiul din cartierul Rahova a fost reținută pentru ucidere din culpă

Răsturnare de situație în cazul celor trei copii de 2, 3 și 6 ani morți în incendiul din cartierul Rahova din București. Femeia a fost chemată din nou la audieri în această dimineață, iar în urma discuțiilor polițiștii au decis să emită pe numele ei o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

07 feb. 2023, 09:16
Mama celor trei copii care au murit în incendiul din cartierul Rahova a fost reținută pentru ucidere din culpă

Mama celor trei copii care au murit în incendiul din cartierul Rahova a fost reținută pentru 24 de ore, anunță România TV. Femeia este acuzata de ucidere din culpă si distrugere din culpă.

Trei copii cu vârste între 2 si 6 ani au murit intoxicați într-un incendiu izbucnit în dormitorul lor dintr-o casă din cartierul Rahova, Sectorul 5 al Capitalei. O primă ipoteză a anchetatorilor este că cel mai mare dintre copii a aprins o brichetă și a dat foc saltelei patului în care dormeau frații. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Noi detalii șocante după incendiul din Capitală în care au pierit trei copii. Declarațiile contradictorii ale mamei lor

După tragedie, mama copiilor a făcut un șoc. Ea a fost dusă la o secție de poliție și audiată timp de 11 ore de către polițiști de la Omoruri. Declarațiile acesteia erau contradictorii. Anchetatorii suspectau că mama copiilor morți nu era acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Copiii morți în incendiul din Rahova locuiau în acea casă doar cu mama lor. Tatăl lor era la muncă în străinătate. Marți, la secție a venit și tatăl copiilor morți în incendiu. Bărbatul s-a întors de urgență în țară din Germania după tragedie.