Mama copilului mort la Pecinega, filmată în discotecă. Reacţii dure pe Internet VIDEO

Imagini șocante au apărut pe internet! La nici o lună de la moartea lui Iulian Alexandru Bițică, copilul din Pecineaga care a murit după ce a căzut într-un bazin de dejecții, mama lui pare să se distreze pe cinste în discoteca din comună.

03 dec. 2019, 15:19

Femeia ar fi fost filmată în timp ce dansa și mai multe persoane care o cunosc au declarat că au văzut-o sâmbătă seara la discotecă, exlcuzând varianta ca imaginile să fie mai vechi. Până acum, ea nu a făcut niciun comentariu în legătură cu această situație neobișnuită.

Ultimele imagini cu Iulian în viaţă. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cade în bazin VIDEO

Mama copilului de opt ani a acordat un interviu în cadul unei emisiuni și a lansat mai multe ipoteze. Femeia este de părere că băiatul ei ar fi fost dat de acasă chiar de tatăl lui, pentru a se răzbuna pe ea. 

Mama lui Iulian a povestit că de când s-a despărțit de soțul ei nu mai avea voie să își vadă copii și bărbatul o certa pe concubina lui ori de câte ori lasă copii pe mâna mamei. 

De altfel, mama lui Iulian mai bănuia că băiețelul ar fi plecat de acasă din cauza tatălui violent. 

„Cea care mai are și ea vină este mama vitregă care s-a lăudat că ea îl spală și îi dă să mănânce. Copilul meu s-ar fi plâns la alți copii că mama lui vitregă și tatăl l-au lovit și nu voia să se mai ducă acasă, dar copilul s-a întors în ziua aia acasă.”, a declarat mama lui Iulian.   

„Copii mi-au dat drumul la mână când l-au văzut pe tatăl lor și au zis: ‘mami, tati o să ne bată dacă ne vede cu tine sau în cel mai rău caz o să ne trimită la tine, dar nouă nu ne place pentru că ne place cu mamaia și tataia.”, a mai declarat femeia în urmă cu câteva săptămâni, înainte ca Iulian să fie găsit fără suflare în bazin, scrie wowbiz.ro.

 

Mama copilului din Pecineaga, criticată dur!

Mai multe persoane au criticat-o dur pe mama lui Iulian Alexandru Bițică, copilul din Pecineaga care a fost găsit mort pe data de 8 noiembrie. „Cum să faci așa ceva când copilul tău este unde este?”, „Și în noaptea când a dispărut copilul lumea în sat zicea că ea era în discoteca și tatăl caută copilul disperat”, „Din cate imi amintesc eu, copilul era in grija tatalui, nu? O fi golanca si ea, că o mama nu face asa ceva dupa moartea copilului sau, însa nu era ea responsabila de copil, ci tatal acestuia”, sunt câteva dintre mesajele care au apărut pe Facebook în dreptul imaginilor.