Mama cu cei mai mulţi copii din România! Două decenii, 20 de copii. "Nu ne vom opri"

Publicat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 16:22 // Actualizat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 17:47 // Sursa: romaniatv.net

Georgiana Văcaru, în vârstă de 42 de ani , este mama cu cei mai mulţi copii din România! Femeia a născut aproape în fiecare an în ultimii 20 de ani. Primul copil a venit pe lume când femeia avea vârsta de 19 ani ani, iar ultimul chiar în primele zile din acest an.

Cel mai mare copil are vârsta de 23 de ani, pe când mezina familiei a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Toţi cei 20 de fraţi, 12 băieţi şi opt fete sunt perfect sănătoşi, singurul care a părăsit sânul familiei este băiatul cel mare, care şi-a întemeiat propria familie. 

Familia Văcaru, din comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, este cea mai numeroasă din România. Aceştia locuiesc într-o casă cu opt camere, în care părinţii au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile celor mici, însă tatăl pleacă la muncă, în străinătate, de două ori pe an, primăvara şi toamna, pentru a mai face rost de bani.

Cu toate ca în ultimele două decenii femeia a dat naştere a 20 de copii, aceasta susşine că familia ar putea deveni şi mai numeroasă. Medicii au declarat faptul că femeia este perfect sănătoasă şi capabilă să nască.

Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Argeş copii familie georgiana văcaru mamă record
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H