Mama de 38 de ani i-a furat iubitul fiicei sale cu care a făcut amor de 50 de ori. Ce s-a descoperit în telefonul adolescentului

O mamă de 38 de ani, din Tennessee, a recunoscut în fața instanței că a făcut sex cu iubitul de 14 ani al fiicei ei timp de 10 luni. De-a lungul relației lor, cei doi amorezi au făcut sex de 50 de ori. Fapta lor a fost descoperită și în noiembrie 2017 femeia a fost pusă sub acuzare. Recent, instanța a găsit-o vinovată pe jamie Tice, de 38 de ani, mamă a șase copii, de corupere de minori și viol. Ea poate fi condamnată la o pedeapsă cu închisoarea de 8 și respectiv 12 ani.

RomaniaTV.net
25 feb. 2019, 14:49
Mama de 38 de ani i-a furat iubitul fiicei sale cu care a făcut amor de 50 de ori. Ce s-a descoperit în telefonul adolescentului

O mamă de 38 de ani, din Tennessee, a recunoscut că a făcut sex cu iubitul de 14 al fiicei ei timp de 10 luni. Jamie Tice, de 38 de ani, mamă a șase copii, a reușit să îl cucerească pe adolescentul Tice (în prezent, în vârstă de 17 ani). Cei doi au întreținut relații sexuale timp de 10 luni și femeia a recunoscut că s-a culcat cu tânărul de doar 20 de ori, însă băiatul a declarat că a avut parte de nu mai puțin de 50 de partide de sex. Jamie Tice, de 38 de ani, a fost pusă sub acuzare în noiembrie 2017. Ea a recunoscut relația vinovată cu băiatul care împlinise între timp 15 ani. Conform legii, în statul Tennessee, vârsta la care un tânăr poate consimți să facă sex este de 18 ani. Cea care a descoperit grozăvia a fost chiar fiica femeii, însă aceasta nu a depus plângere.

Adolescentul Tice a recunoscut că la un moment dat a ânceput să profite de Jamie Tice șantajând-o că povestește totul despre relația lor soțului femeii și respectiv fiicei acesteia. Conform primelor declarații, cel care a făcut primul pas în relația lor amoroasă a fost adolescentul și ulterior lucrurile au degenerat. Conform procurorului districtual din Sumner, Ron Blanton a declarat că partidele de sex au fost consensuale și că niciunul dintre amorezi nu l-a obligat prin violență pe celălalt să participe la partidele de amor.  Relația lor a fost dezvăluită după ce părinții adolescentului au descoperit probe compromițătoare în telefonul băiatului. Relația lor a început în august 2016, la doar câteva luni după ce fiica lui Jamie Tice l-a adus acasp pe iubitul ei pentru a-l prezenta părinților.