Mamă denaturată: A fost arestată după ce şi-a maltratat copilul

O tânără de 22 de ani, din comuna Breasta, judeţul Dolj, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că şi-a bătut crunt copilul în vârstă de şase ani, în mod repetat, iar până la finalizarea anchetelor în acest caz copilul a fost încredinţat unei rude.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 10:05
Mamă denaturată: A fost arestată după ce şi-a maltratat copilul

În urmă cu câteva zile, un bărbat a reclamat Poliţiei Predeşti că nepotul său, în vârstă de şase ani, a fost bătut cu bestialitate de către mama acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, comisar Florentina Popescu, poliţiştii au stabilit că tânăra reclamată, în vârstă de 22 de ani, şi-a bătut în mod repetat copilul, pe motiv că nu a fost cuminte.

Conform sursei citate, poliţiştii i-au anunţat pe reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj, iar copilul a fost încredinţat unei rude până la finalizarea anchetelor în acest caz.

„Copilul de şase ani a fost examinat medico-legal şi evaluat psihologic, medicii concluzionând că acesta are leziuni traumatice, iar evaluarea psihologică a evidenţiat existenţa abuzurilor fizice şi emoţionale trăite de copil în trecutul recent”, a mai spus Florentina Popescu.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele mamei copilului, pentru rele tratamente aplicate minorului. Femeia a fost reţinută, iar joi a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.