Mama Denisei Manelista, de urgenţă la SPITAL. Diagnostic DUR al MEDICILOR

Geta Răducu are din nou probleme de sănătate, după ce, în urmă cu trei săptămâni, a fost operată la picior.

18 aug. 2017, 09:10
Mama Denisei Manelista, de urgenţă la SPITAL. Diagnostic DUR al MEDICILOR

Geta Raducu s-a prezentat la medic pentru a-si face o serie de analize, dar si o recuperare la nivelul soldului. De altfel, la inmormantarea Denisei, mama cantaretei a trecut prin momente groaznice dupa ce s-a lovit puternic de sicriu.

Scandal MONSTRU la mormântul Denisei Răducu. Ce s-a întâmplat între mama şi tatăl ARTISTEI

„Geta si-a dislocat soldul pe loc si a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au si bagat-o in sala de operatii. Fragmentele osoase i-au fost fixate cu suruburi, in plus, i s-a introdus si o tija in picior, motiv pentru femeie sa se intoarca acasa in scaunul cu rotile al Denisei”, au dezvaluit persoane din Stefanesti, citate de WOWbiz.ro.

Mesaj HALUCINANT despre Denisa Răducu. Sora unei fane a făcut ANUNŢUL

Din pacate, durerile s-au accentuat in ultima vreme si a fost necesara o noua vizita la spital: „Dupa pomana de trei saptamani, Geta Raducu a hotarat sa se duca la clinica pentru o serie de analize. Femeia s-a plans medicului ca nu isi poate misca  piciorul decat foarte putin, iar la nivelul bazinului, simte niste intepaturi. Doctorul a ascultat-o si i-a spus ca este normal ce se intampla, incat a trecut foarte putin timp de la operatie si abia cand va incepe sa faca recuperarea, situatia se va remedia la nivel locomotor. I-a dat in schimb calmante si a pus-o sa faca niste exercitii necesare pentru deblocarea spatelui”.