Mamă DISPERATĂ, caut iubită pentru fiul meu. Ce îi oferă fetei care îi va DEZVIRGINA băiatul

Un anunţ postat pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri din America a şocat internauţii. O femeie oferă unei tinere de 18-19 ani care ar fi dispusă să-i ajute fiul să-şi piardă virginitatea o maşină. Mai mult, mama spune că are şi un plan prin care copilul ei să nu ştie că este ajutat să facă sex pentru prima oară.

20 iul. 2013, 14:18

O mamă din America, îngrijorată că fiul său de 18 ani este prea timid, a postat un anunţ pe site-ul Craiglist, declarând că este în căutarea unei tinere care să îi ia virginitatea fiului său înainte ca acesta să devină student la Harvard, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Se întâmplă şi la alţii: Amuzanta metodă folosită de un ARAB pentru a-şi VINDE BOLIDUL de LUX FOTO

Vreau să găsesc o fată drăguţă, care să se întâlnească cu fiul meu şi să îl transforme dintr-un liceean tocilar într-un student atrăgător„, scrie femeia din Philadephia.

Anunţul a fost postat în data de 16 iulie. Cu toate că nu se ştie dacă totul este sau nu doar o farsă, mama pare foarte convingătoare, mai ales că are un plan foarte bine pus la punct. Astfel, ea recunoaşte că fiul ei este foarte deştept, dar extrem de timid, motiv pentru care nu a avut niciodată o prietenă şi este probabil virgin.

Potrivit planului, ea va oferi fetei care acceptă provocarea două bilete la un concert preferat al fiului, în timp ce îi oferă şi adolescentului acelaşi lucru, astfel ca ei să se întâlnească „întâmplător”. După ce îl bagă în seamă, femeia ar vrea ca tânăra să îl ducă într-un loc retras, unde să facă sex cu el. Mai mult, „iubita cumpărată” urmează să intre într-o relaţie cu băiatul, pentr a-i „arăta diferite poziţii sexuale”.

Citeşte şi Inedita surpriză cu care un tânăr şi-a făcut TATĂL să PLÂNGĂ: Nu am mai văzut-o de 24 de ani VIDEO

Drept răsplată, fata „nu va mai avea probleme financiare” şi va primi o maşină la alegere drept recompensă. Mama consideră că în acest mod tânărul va avea destulă încredere încât să se întâlnească şi cu alte fete, după ce se va despărţi de prima.