Mama Elodiei, distrusă că nu-şi poate vedea nepotul. Mesaj pentru Cioacă: „Poate spune ce i-a făcut şi unde a dus-o”

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a povestit, la România TV, calvarul prin care trece după decizia obţinută în instanţă de familia poliţistului Cristian Cioacă. Potrivit acestei hotărâri, fiul lui şi al Elodiei nu mai poate fi văzut de familia avocatei.

31 dec. 2015, 08:34

Familia poliţistului Cioacă a obţinut în instanţă suspendarea provizorie a sentinţei privind vizitarea copilului, astfel că micuţul Elodiei nu se va mai întâlni cu bunica lui.

Mama avocatei, Emilia Ghinescu, a vorbit în exclusivitate la România TV despre calvarul prin care trece: nu şi-a mai văzut nepotul de 4 ani.

” Nu l-am vazut de foarte mult timp, de aproximativ 4 ani. L-am mai vazut la televizor, atunci cand a fost aratat, expus de fapt, ca sa vada ca e plimbat”, a declarat la România TV Emilia Ghinescu.

Singura alinare a Emiliei Ghinescu au rămas acum doar fotografiile lui Patrick de când acesta era mic. „Sute de fotografii, am fost cand s-a nascut, cu noi a crescut, a venit la noi până la varsta de 5 ani”, a mai spus mama Elodiei.

Emilia Ghinescu spune că familia lui Cioacă vrea cu tot dinadinsul să îl țină pe Patrick la distanță, pentru că, spune aceasta, băiețelul ar fi fost multe prea atașat de bunicii materni.

„Familia Cioaca, nu unul singur, a decis sa nu mai vina pentru ca deja copilul se atasase extraordinar de tare, imi spune sa nu il iubesti pe unchiul, adica pe fiul meu, mai mult decat pe mine, te rog sa ma iubesti foarte mult”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Singura dorință a mamei Elodiei este ca Cioacă să mărturisească ce a făcut cu fiica sa.

Poate, stiu eu, ii lumineaza Dumnezeu mintea si spune ce i-a facut si unde a dus-o, ca noi nu avem de unde sa stim”, a conchis Emilia Ghinescu.