Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă, înainte ca acesta să fie eliberat din închisoare: „Cred că a făcut asta la insistenţa familiei”

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a vorbit despre eliberarea lui Cristian Cioacă din închisoare şi a dezvăluit un gest neaşteptat pe care fiul celor doi l-a făcut înainte ca tatăl său să fie eliberat din închisoare.

05 sept. 2023, 17:55
Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă, înainte ca acesta să fie eliberat din închisoare: „Cred că a făcut asta la insistenţa familiei”

Mama Elodiei susţine că nepotul său şi-a schimbat numele, în urmă cu mai mulţi ani, probabil la presiunea familiei din partea tatălui, nu pentru că ar fi avut probleme la şcoală fiindcă îl chema Cioacă, oricum un nume destul de comun în România.

Aceasta a mărturisit că tânărul, ajuns acum la 18 ani, a renunțat la numele de familie al tatălui său înainte ca acesta să iasă din închisoare. „Din câte am aflat, nepotul meu și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene.

Și cred că a făcut asta la insistențele familiei, nu că râdea cineva pe la școală de el. E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”, a declarat fosta soacră a lui Cristian Cioacă pentru Click.ro.

De altfel, Emilia Ghinescu a făcut recent și alte declarații sfâșietoare. Femeia își plânge și acum fiica, despre care este convinsă că a fost ucisă de Cristian Cioacă și a afirmat că nu-l va ierta niciodată pe fostul ginere, nici măcar pe lumea celaltă.

Citeşte şi: FOTO Miliardarii cu cele mai multe case din lume. Câte proprietăţi au George Soros, Jeff Bezos sau Oprah Winfrey

„N-o să mă caute niciodată Cristian Cioacă! Nu e prost și nu va face asta, fără niciun fel de dubiu. Dar să știe că nu-l voi ierta vreodată. Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo și nici măcar atunci nu-l voi ierta. Nu există ființă umană precum Cioacă. Nu mai am nicio speranță că mai este vreo șansă să mai recuperez trupul fiicei mele. Dar mi-aș dori din tot sufletul să nu mai plâng la o cruce cu un sicriu gol.

Mi-au scris oameni din Codlea care l-au recunoscut și care mi-au garantat că cel mai probabil a ars-o în Codlea…a pus și benzină, să fie sigur că nu mai rămân urme. Ce om de pe planeta asta ar face așa ceva?! Te mai cerți, te mai bați poate, dar nicio persoană umană, fie ea proastă sau deșteaptă, nu ar face așa ceva. Cristian Cioacă e un om rău, cu suflet negru. Doar iadul iadului cred că-l va primi!”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Ce spune despre actorul Radu Bucălae: „Îi stă bine gagică”