Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Ce spune despre actorul Radu Bucălae: „Îi stă bine gagică”

Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Adda și Radu Bucălae au făcut pereche în sezonul trecut la emisiunea Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1, iar unul dintre rolurile interpretate a fost cel al Loredanei Groza. Cei doi artiști au refăcut videoclipul melodiei „Apa”.

05 sept. 2023, 17:42
Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Ce spune despre actorul Radu Bucălae: „Îi stă bine gagică”
Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1

Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Artista a mărturisit că nu a văzut imitația în detaliu, dar Radu Bucălae, pe care l-a cunoscut într-un alt show de la Antenă, i-a dat tag. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actorului, precizând că nu îi stă deloc rău în haine de femeie.

Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1

Am auzit că a fost mișto. Radu este extraordinar. Eu l-am cunoscut mai bine la show-ul România are roast. Sunt convinsă că a făcut bine rolul. O să mă uit. Mi-a dat un tag și am văzut puțin din costumația pe care o am în videoclip. E foarte dulce! Îi stă bine gagică, îi stă bine Loredana!”, a declarat Loredana Groza, pentru Fanatik.ro.

Loredana Groza a promis că își va face timp să vadă momentele în care artiștii o imită, pentru că o amuză foarte tare și nu s-ar supăra niciodată pe nimeni, atâta vreme cât parodiile sunt făcute cu bun simț.

Citește și: Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu

La finalul duetului cu Horia Moculescu, artista a surprins publicul cu un gest neașteptat, s-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului, în semn de recunoștință.

Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!‘, a mărturisit Loredana Groza.