MAMĂ FĂRĂ SUFLET. Şi-a încuiat bebeluşul în maşină, la 40 de grade, şi a plecat la cumpărături

O femeie din Statele Unite a fost arestată după ce şi-a lăsat copilul de numai 4 luni încuiat într-o maşină parcată în faţa unui magazin. Femeia, o tânără de 25 de ani, intrase să-şi cumpere haine. Bebeluşul a fost descoperit de un angajat al magazinului.

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 11:08
MAMĂ FĂRĂ SUFLET. Şi-a încuiat bebeluşul în maşină, la 40 de grade, şi a plecat la cumpărături

Închisă în maşină cu geamurile închise şi în soare, aşa şi-a lăsat o femeie din America fetiţa de numai 4 luni. La temperaturi de peste 40 de grade, bebeluşul aproape că nu mai respira când un bărbat l-a observat în maşina parcată în faţa magazinului.

Bărbatul, angajat al magazinului unde mama făcea cumpărături, a chemat imediat poliţia. Oamenii legii au spart geamul maşinii şi au scos fetiţa. Minute în şir cei doi s-au chinuit să resusciteze copilul.

În tot acest timp, mama copilului îşi vedea liniştită de cumpărături. „Chiar şi după ce a venit poliţia, mama era în cabina de probă. Cred că voia să mai probeze nişte haine”, a declarat Evangelina Gonzales, manager magazin.

Lipsită de griji, mama fetiţei a ieşit într-un final din magazin. S-a îndreptat spre maşină şi-a luat bebeluşul din mâinile salvatorilor şi a început să se certe cu ei. Nu a avut succes, oamenii legii au arestat-o şi au trimis copilul la spital.

Fetiţa este acum în afara oricărui pericol, iar mama va fi pusă sub acuzare pentru neglijenţă criminală.