Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-un apartament din București, audiată în România: Am auzit că a găsit-o moartă la mine în pat. Sunt nevinovată

Mama fetei ucise într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei este audiată în aceste momente de anchetatori. Femeia trebuie sa explice ce s-a întamplat cu fiica ei, după declaratiile contradictorii pe care le-a dat in Spania, când a aruncat intreaga responsabilitate asupra concubinului ei, cel mai căutat român la aceasta oră. El este suspectul principal pentru uciderea fetei.

09 iun. 2023, 10:30
Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-un apartament din București, audiată în România: Am auzit că a găsit-o moartă la mine în pat. Sunt nevinovată

Mama fetei de 12 ani găsită moartă în lada unui pat într-o locuință din Sectorul 4 din București a ajuns în România. Femeia a fost ridicată de poliție din Vama Nădlac, unde ajunsese cu autocarul din Spania, şi a fost dusă pentru a fi audiată la Serviciul Omoruri din Capitală.

După ce cadavrul fetei de 12 ani a fost identificat, femeia a fost reperată în Spania, unde a fost deja audiată, negând orice implicare în moartea fiicei sale.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată”, le-a spus mama fetei de 12 ani jurnaliștilor care au așteptat-o la intrarea în țară. Femeia a dat vina pe concubinul ei.

Citește și: Fetița de 12 ani, găsită moartă în lada patului, a fost condusă pe ultimul drum. Gest revoltător făcut de mama ei, chiar în ziua înmormântării

Cercetările în acest caz sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Vă reamintim că trupul neînsuflețit al fetei de 12 ani a fost găsit, sâmbătă, în lada unui pat dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a anunţat marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: EXCLUSIV| Noi detalii șocante despre fetița găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Ce a făcut Ana cu puțin timp înainte să moară

Concubinul mamei fetei de 12 ani, Ilie Marcel Șerbuc, este principalul suspect. Bărbatul a fost dat în urmărire prin Interpol, iar anchetatorii au informații că s-ar afla în Olanda.