Fetița de 12 ani, găsită moartă în lada patului, a fost condusă pe ultimul drum. Gest revoltător făcut de mama ei, chiar în ziua înmormântării

Fetița ucisă cu sânge rece este condusă pe ultimul drum. Tatal Anei s-a grăbit să o înmormânteze înainte ca mama să ajungă în București. Rudele sunt revoltate și o găsesc vinovată pe femeie de tragedie. La căpătâiul fetei s-au adunat zeci de oameni, prieteni și colegi.

08 iun. 2023, 14:48
Fetița de 12 ani, găsită moartă în lada patului, a fost condusă pe ultimul drum. Gest revoltător făcut de mama ei, chiar în ziua înmormântării

Ana Maria, fetița de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit zilele trecute în lada unui pat într-un apartament în care locuise alături de mama ei și de concubinul acesteia, a fost înmormântată joi în București. La căpătâiul fetei s-au adunat zeci de oameni, rude, prieteni și colegi. A lipsit însă chiar cea care i-a dat viață.

Mama fetei, găsită de anchetatori în Spania și audiată în dosarul de crimă deschis după descoperirea cadavrului, nu a ajuns la înmormântare. A fost prezent doar tatăl ei.

Citește și: EXCLUSIV| Noi detalii șocante despre fetița găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Ce a făcut Ana cu puțin timp înainte să moară

Apropiații familiei spun că fata era într-un du-te vino între cei doi părinți. Atunci când nu se înțelegea cu tatăl său, adolescenta pleca la mamă, iar atunci când nu se înțelegea cu mama pleca înapoi la tată. Mai mult, în ultima vreme, fata obișnuia să lipsească foarte mult de la școală.

Vă reamintim că zilele trecute, trupul neînsuflețit al Anei a fost găsit de proprietarul apartamentului închiriat de mama sa în dormeza patului, într-un sac de plastic, într-o stare avansată de putrefacție.

La scurt timp după descoperirea tragediei, oamenii legii au început căutarea mamei adolescentei care a fostă găsită în Spania.

Ulterior autoritățile spaniole au reținut-o pe mama fetiței de 12 ani cărora le-ar fi declarat că nu are legătură cu moartea acesteia. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu era acasă când s-a produs tragedia. Mai mult, când ar fi sesizat lipsa copilei concubinul ei ar fi liniștit-o spunându-i că s-a întors la tatăl biologic.