Mama fetei incendiate de asasin, primele declaraţii. Îl vrea la puşcărie şi pe fostul său soţ VIDEO

Mama fetei incendiate în Mehedinți, de un criminal eliberat condiționat, a oferit joi primele declarații. Femeia are și un mesaj pentru fata pe care nu a văzut-o de la câteva luni, dar și pentru tatăl pe care-l acuză că l-a băgat pe criminal în casă.

18 iun. 2020, 09:52
Mama fetei incendiate de asasin, primele declaraţii. Îl vrea la puşcărie şi pe fostul său soţ VIDEO

Cumplitele fapte s-au petrecut vinerea trecută la Dârvari, în județul Mehedinți. Bărbatul care și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în închisoare a intrat peste adolescenta de 17 ani în casă, a aruncat cu benzină peste ea și i-a dat foc.

Fostul deținut era monitorizat de poliție pentru că era în izolare la domiciliu, după ce fusese în Olanda chiar cu tatăl fetei.

Citeşte şi Criminalul din Mehedinţi avea un complice pe care l-a cunoscut în închisoare. Bărbatul, vizat în anchetă

Mama fetei nu a văzut-o pe aceasta de mai multă vreme, Larisa aflându-se de altfel o bună perioadă într-uin centru de plasament pentru minori. „Eu n-am căutat-o (n.r. – pe Larisa) pentru că n-am avut cu ce. N-am nici ajutor social, n-am nimic„, spune mama fetei. Ea îl găseşte responsabil de cele întţmplate şi pe tatăl fetei. „Trebuia ca el să stea cu ea acasă. Pe criminal vreau să-l omoare, să nu mai fie în viaţă. Iar pe taica-su să îl ia şi pe el la puşcărie, că din cauza lui s-a întâmplat asta„, mai spune femeia.

Interviul complet, în materialul video de mai jos: