Mama fetei ucise de iubit, în STARE de ŞOC: Era tăiată la gât. I-am săltat capul, îmi murea în braţe…

"Mami, să ştii că te iubesc mult", acestea au fost ultimele cuvinte ale copilei de numai 16 ani din Fieni care a fost omorâtă de fostul iubit cu 20 de lovituri de cuţit. Băiatul şi-a ieşit din minţi după o melodie postată de Facebook de handbalistă. Mama fetei a povestit, la România TV, cu lacrimi în ochi cum s-a petrecut oribila crimă.

12 oct. 2014, 11:29
Mama fetei ucise de iubit, în STARE de ŞOC: Era tăiată la gât. I-am săltat capul, îmi murea în braţe…

Durere de nedescris în sânul familiei tinerei de 16 ani. Mai erau practic câteva zile până când aceasta împlinea vârsta de 17 ani. Cristina era o tânără care avea tot viitorul înainte pentru că voia să devină o mare handbalistă şi avea toate şansele, deoarece era foarte talentată.

Tânăra şi-a dat ultima suflare în braţele mamei sale, după ce a fost înjunghiată de 20 de ori cu cuţitul de cel care i-a fost cândva iubit. Mama tânărului susţine că acesta şi-a ieşit din minţi atunci când a văzut o melodie pe Facebook, postată de Cristina. Astfel, băiatul a mers la tânără acasă, unde i-a luat viaţa chiar sub privirile îngrozite ale părinţilor ei.

Cu ultimele puteri, fata s-a uitat în ochii mamei sale şi i-a spus: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Apoi, s-a ridicat la Cer.

Cu lacrimi în ochi, şi durere în suflet, mama Cristinei a povestit, la România TV, cum s-a petrecut crima. 

A strigat, a intrat pe poartă şi m-a strigat: „Mami, mami, mă omoară. Ieşi mami că mă omoară”. Eu am ieşit, din somn m-am trezit aşa în strigătele ei, am alergat pe scări. El a înfipt mâna în ea şi se lupta cu ea. Am ieşit după ei ca să o despart de el. Nu am putut să îi prind. El a apucat-o de coadă şi a târât-o. Nu am văzut când a înjunghiat-o în spate. Moartea i-a survenit din cauză că i-a atins plămânii şi ficatul. El a tras-o după el până a băgat-o în şanţ şi acolo nu puteam să îl iau de pe ea. Auzind gălăgie, s-a trezit şi a venit şi soţul. A înfipt mâna şi l-a smuls. Cristina mi-a zis: „M-a omorât”. Era tăiată la gât. I-am săltat capul pe mâna mea şi i-am ţinut mâna la gât să nu curgă sânge, eram neputincioasă, nu puteam să o ajut. S-a uitat în ochii mei şi a zis: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Şi apoi din ce în ce se înmuia şi mă uitam la ea că nu am cum să îmi ajut copilul, să o aduc la viaţă, îmi murea… Să vezi copilul tău că îţi moare în mâini, nu e nimic mai grav. Nu e lucru mai dureros în suflet decât să îţi îngropi copilul„, a spus mama Cristinei.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost dus acasă, iar înmormântarea va avea loc marţi.

Tânărul de 23 de ani o mai lovise şi ameninţase pe fată şi în trecut. După oribila crimă, băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi Tânără de 16 ani, înjunghiată mortal de fostul iubit în faţa casei. Ultimele ei cuvinte: „Te iubesc, mami”