Mama fetiţei agresate la Iaşi face declaraţii terifiante. Cazul are legătură cu criminalul olandez din Dâmboviţa

Familia unei alte presupuse victime din Iași a pedofilului olandez face mărturii cutremurătoare despre răpirea fetiței lor. În 2016 fetiţă din comuna Horleşti, care atunci avea vârsta de opt ani, a fost răpită și agresată sexual de un individ despre care se crede că ar fi pedofilul olandez care a ucis-o pe micuța Adriana. Agresorul a luat-o atunci pe micuță de lângă locuința sa cu o mașină albă, ademenind-o cu dulciuri.

RomaniaTV.net
27 sept. 2019, 07:14
Mama fetiţei agresate la Iaşi face declaraţii terifiante. Cazul are legătură cu criminalul olandez din Dâmboviţa

„Pe 15 iunie 2016 am trimis fetiţa la magazinul din sat sa cumpere paini si os ticla de suc. A cumparat şi, venind spre casa, pe la 100 de metri aproape de casa un individ cu masina alba a oprit masina si i-a intins fetei o gumită, a intrebat-o daca vrea sa mearga acasa. Fetita s-a urcat in masina crezand ca sunt rude de-ale noastre. Ajungand aproape de casa a spus ca vrea sa coboare. El nu a zis nimic, a continuat sa mearga cu masina si adus-o pe fetita. A inconjurat de două ori satul. (…) I-a vorbit fetei în română. A continuat drumul spre soseaua principala, la un drum de tara masina a mers pe drum de tara, a oprit. Ea statea pe partea dreapta, iar bărbatul a luat-o si a pus-o pe bratele lui. A tras-o la volan. Acolo i-a pus mana pe picioare”, a povestit mama copilei, la Antena 3. 

Părinţii fetei au fost alertaţi de o vecină care a văzut-o pe fetiţă urcându-se în maşina bărbatului. 

La scurt timp, fetiţa a fost abandonată în apropierea casei. 

„A lasat-o la 100 de metri de casa. A venit singura cu sacosa în mana. Nu i-am zis nimic. Am intrebat-o ce i-a facut barbatul. Mi-a povestit ca i-a pus mana pe picioare, Politia mi-a zis că în legatura cu cazul Adrianei ar fi acelasi individ”, a continuat mama.