Mama fetiţei lui Vârciu rupe tăcerea după trei ani. Vezi cum se comportă solistul cu fiica sa şi cât o caută

Amy Teiceanu, mama fetiţei lui Liviu Varciu, are numai cuvinte de laudă la adresa actorului. Dacă în urma cu câţiva ani îl critica dur, ca nu este un tată bun pentru micuţa Carmina, iată că Vârciu şi-a schimbat comportamentul radical faţa de ele.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 21:29

Liviu Varciu se comportă ca un tată exemplar cu micuţa Carmina, fiica sa din relaţia cu Amy Teiceanu. Foarte mulţi ani, Vârciu nu s-a interest de soarta fetiţei sale şi abia dacă o vizita de câteva ori pe an. De suport financiar sau moral, nici nu se punea problema. Iată, însă, că orice om se poate schimba, dacă i se oferă o a doua şansă.

„Liviu s-a schimbat la 180 de grade fata de acum cativa ani. Acum este un tata bun pentru Carmina. Se intereseaza de soarta ei, o suna aproape zilnic, o viziteaza foarte des. Cred ca s-a maturizat foarte mult in ultima perioada”, a declarat Amy Teiceanu, potrivit cancan.ro.

Varciu participa activ la educaţia fiicei sale, iar lunar îi plăteşte o pensie alimentară de 2.000 de lei, bani care sunt folosiţi pentru şcoală, cursuri şi meditaţii. Are mare grijă de Carmina acum. Pe lângă această pensie alimentară îi mai cumpară tot felul de chestii de care are nevoie, plus cadouri. S-a schimbat mult, parcă nu mai este acelaşi om”, ne-a mai spus Amy.

Vezi şi: Liviu Vârciu a plâns de ziua lui, chiar la miezul nopţii. Vezi ce l-a emoţionat atât de tare

Vezi şi: Liviu Vârciu a devenit familist: În vacanţă, împreună cu fosta iubită şi cu fetiţa lor FOTO