Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10 era drogată în momentul tragediei

Andreea Vizu, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploiești, era drogată în momentul tragediei, conform unui raport al medicilor legişti.

14 oct. 2022, 11:45
Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10 era drogată în momentul tragediei

Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10 a fost condamnată recent la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de cinci ani, printr-o decizie a Judecătiriei Ploiești. Andreea Vizu a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă. Anterior acestei condamnări, femeia a fost decăzută din drepturile părintești cu privire la cel de-al treilea copil al său, un băiețel acum în vârstă de 6 ani.

Andreea Vizu, mama gemenilor morţi, era drogată în momentul tragediei. Femeia consumase Mefedronă și o substanță psiho-activă fabricată dintr-un amestec de ierburi și material vegetal măcinat, la care se adaugă substanțe chimice pentru a imita efectul tetrahidrocanabinulului (TCH din canabis), potrivit legiştilor citaţi de ziarulincomod.ro.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în luna august a anului trecut. Micuții au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Primul apel la 112 a fost dat la ora 20:39. Un vecin semnala pericolul cu privire la cei doi copii care se jucau pe pervazul geamului deschis. Şase minute mai târziu al doilea apel la 112 anunţa că unul dintre copii mai are puțin și va cădea în gol de la etajul zece. La 20.47 a fost semnalată căderea celui de-al doilea copil.

Mama gemenilor era live pe Facebook atunci când s-a întâmplat tragedia. În clipul video respectiv se auzeau sunetele ambulanțelor. La scurt timp cineva a început să bată cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook s-a oprit.

După tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Aceasta a fost internată la Psihiatrie.