Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită definitiv de un fotbalist de la Manchester City. A postat imediat după meci: „Regele s-a întors!”

Sarah Dumitrescu, fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan, îl apreciază enorm pe Kevin de Bruyne, fotbalistul belgian al celor de la Manchester City. Acesta tocmai a revenit pe teren după o lungă perioadp de absenţă, cauzată de o accidentare.

09 ian. 2024, 13:24
Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită definitiv de un fotbalist de la Manchester City. A postat imediat după meci: „Regele s-a întors!”
Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită definitiv de un fotbalist de la Manchester City

Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită de un fotbalist de la Manchester City. Kevin de Bruyne a evoluat în partea secundă a partidei dintre Manchester City și Huddersfield, scor 5-0, în turul al treilea din Cupa Angliei.

„Regele s-a întors!”, a scris Sarah Dumitrescu la InstaStory, după ce Kevin de Bruyne a revenit pe teren. Acesta a evoluat ultima dată în prima etapă a campionatului, într-un meci cu Burnley, scor 3-0.

Citeşte şi: Sarah, după divorţul mamei sale: „Nu îmi place să o văd cu altcineva decât Laurenţiu”. Mesaj pentru fostul soţ al Anamariei Prodan

În partida din FA Cup cu Huddersfield, Kevin de Bruyne a intrat pe teren în minutul 57 în uralele fanilor, care au început să-i scandeze numele. El a pasat decisiv pentru Doku, care a marcat, Iar Manchester City s-a impus cu 5-0 după golurile lui Phil Foden (33 și 65), Julian Alvarez (37), Ben Jackson (58 – autogol) și Jeremy Doku (74).

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan şi-a scos tricoul după meci. Sarah a creat isterie în Congo FOTO

„Kevin trebuie să știe cât de mult îl iubesc oamenii. Este incredibil. Până când va decide să plece sau să se retragă, va fi pentru totdeauna unul dintre cei mai iubiți jucători. Suntem cu adevărat mulțumiți de el. Am mai spus, însă, că trebuie să acumuleze mai mult sesiuni de antrenament decât meciuri. La Newcastle (n.r. – meci programat duminică) are o nouă șansă de a juca, iar apoi două săptămâni să facă antrenamente bune în Abu Dhabi”, a spus Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City.