Geta Sterp este însărcinată. Bucurie fără margini în familia lui Culiță Sterp! Vestea vine la doar câteva luni de la nuntă

Ovidiu Nevu nu a uitat-o pe Geta Sterp, chiar dacă s-a măritat anul trecut. Deși va deveni în curând mămică, luptătorul spune că ea va rămâne în sufletul lui pentru toată viața.

10 mart. 2023, 09:55
Geta Sterp este însărcinată. Bucurie fără margini în familia lui Culiță Sterp! Vestea vine la doar câteva luni de la nuntă

Geta Sterp s-a căsătorit anul trecut cu Sebastian Crăciunescu, iar acum se pregătește să aducă pe lume un copil.

Ovidiu Neveu nu a reușit să o uite pe Geta Sterp

Până să se așeze la casa ei și să înceapă o viață nouă, sora lui Culiță Sterp a avut o relație cu luptătorul Ovidiu Neveu , care a mărturisit recent că nu a uitat-o și încă mai are sentimente pentru ea.

Citiți și: Ce decizie a luat Geta Sterp după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul: ”E pentru ultima dată”

Mai mult, bărbatul a spus că Geta este singura femeie pentru care ar mai lupta în cușcă, chiar dacă s-a măritat și acum este însărcinată.

Ovidiu Neveu a fost invitat în platoul WOWbiz, unde făcut dezvăluiri despre dragostea pe care încă o mai are pentru ea, deoarece este diferită față de alte femei.

„Tot timpul aș lupta pentru Getuța, chiar dacă e măritată. Numai pentru ea aș lupta. Getuța e diferită de toate pițipoancele astea, îți zic sincer, care sunt acuma siliconate.

Ea e o fată simplă de la țară și arată și bine. E frumoasă. Cum e pe internet, așa e și în viața reală, și caracter și fizic. Când am întâlnit-o mi se părea și mai frumoasă în realitate. Ăsta e adevărul, chiar dacă e măritată. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu.

Eu care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea chiar am avut emoții. Mi se ridica părul pe mâini. Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu.”, a declarat Ovidiu Neveu.

Citiți și: Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. „Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet!”