Mama unui jurnalist răpit de jihadişti, mesaj CUTREMURĂTOR pentru eliberarea fiului ei VIDEO

Mama jurnalistului american Steven Sotloff, care riscă să fie decapitat de către militanţii Statului Islamic de când a fost răpit în Siria, a lansat un mesaj emoţionant pentru eliberarea fiului ei.

28 aug. 2014, 07:12

Femeia i-a rugat pe răpitorii fiului ei să-i cruţe viaţa şi să-l elibereze. Gruparea teroristă a ucis deja cu bestialitate un jurnalist american, pe James Foley,  şi ameninţă acum să-l omoare şi pe al doilea.

Citeşte şi Asasinarea jurnalistului James Foley: PRIMUL ATAC TERORIST al Statului Islamic împotriva Americii

Mama jurnalistului independent Steven Sotloff a apărut într-un mesaj video, în care îi imploră pe jihadiştii din Statul Islamic să-i elibereze fiul. Acesta se află în mâinile teroriştilor de mai bine de un an, de când a fost răpit în Siria, potrivit România TV.

„Am aflat că tu, califule, îi poţi acorda amnistie. Te rog să-mi eliberezi copilul”, se arată în mesajul video extrem de emoţionant al mamei jurnalistului Steven Sotloff, potrivit România TV.

Citeşte şi Ipoteză ŞOCANTĂ: DECAPITAREA lui James Foley a fost ÎNSCENATĂ VIDEO

Mesajul emoţionant îi este adresat şefului grupării, numit de către presă al doilea Bin Laden. Femeia a subliniat că fiul ei nu a avut niciun control asupra politicii externe a Statelor Unite.

„De la capturarea lui Steven, am învăţat foarte multe despre Islam. Am învăţat că Islamul ne învaţă că niciun individ nu ar trebui să fie responsabil pentru păcatele altora. El este un jurnalist nevinovat! Vreau ceea ce vrea orice mamă: să trăiesc pentru a vedea copiii copiilor mei! Vă implor să-mi acordaţi acest lucru”, a mai spus femeia.

Jurnalistul Steven Sotloff a apărut în videoclipul decapitării jurnalistului american, James Foley. Răpitorii au avertizat că Sotloff este următorul executat dacă preşedintele Barack Obama nu opreşte acţiunea militară în Irak. „Obama, viaţa acestui cetăţean american depinde de următoarea ta decizie”, a fost mesajul jihadiştilor.

În acest timp, experţii încearcă să-l identifice pe călăul jurnalistului James Foley, care ar fi un cetăţean britanic. Principalul suspect este un rapper din vestul Londrei care a plecat în Siria pentru a lupta alături de jihadişti. Cu toate acestea, rapperul nu aduce foarte mult cu bărbatul care apare într-un portret, realizat pe calculator şi care are ca punct de plecare ochii călăului, singura parte a feţei care se vede pe înregistrare.