Mama lui Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, apel emoţionant la preşedinte VIDEO

Mama agresorului lui Traian Băsescu a făcut un apel emoţionant către preşedinte. Femeia speră ca şeful statului să-şi retragă plângerea împotriva lui Adrian Zglobiu.

02 iun. 2014, 11:43
Mama lui Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, apel emoţionant la preşedinte VIDEO

„Foarte frumos a fost că şi-a cerut scuze. Sperăm că poate îşi va retrage plângerea, poate că şi-a măritat şi fata, poate-i mai indulgent. Şi-a cerut scuze de atâtea ori, poate dă Dumnezeu să-i îndoaie sufletul”, a declarat mama lui Adrian Zglobiu.

Instanţa a decis ca Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, să fie externat de la psihiatrie, acolo unde fusese dus cu forţa de către poliţişti pentru o evaluare a stării sale de sănătate mintală.

„Mă bucur pentru această soluţie (…) Îmi exprim regretul faţă de domnul preşedinte pentru acel incident din 24 mai şi sper ca totul să se termine cu bine”, a declarat Zglobiu, după ce Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat.

„Clientul meu a avut parte de o judecată corectă”, a spus avocata lui Adrian Zglobiu. Întrebat dacă se va interna voluntar, Zglobiu a spus că nu are această intenţie.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis vineri cererea procurorilor şi au dispus ca Adrian Zglobiu să fie internat la spitalul de psihiatrie pentru şapte zile.