Mama lui Ciprian Ciucu, angajată de fiul ei în funcţii cheie: la ANAF, ANSVSA şi consiliera lui Florin Cîţu. Cât câştigă pe an

Politicienii care își angajează rudele pe pile în instituţiile statului nu mai reprezintă de mult o noutate în România, însă de fiecare dată continuă să ne surprindă atunci când un politician care se autodeclară luptător al dreptăţii este dovedit el însuşi că ar fi apelat la ilegalităţi.

17 sept. 2020, 13:19

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este unul „campionii împotriva corupţiei”, care jonglează de ani buni cu banii publici, o investigaţie din 2018 dezvăluind cum Ciucu, împreună cu șoția sa, cu Cristian Ghinea și concubina sa, Oana Ganea, plimba bani europeni prin firme și ONG-uri. O investigaţie mai recentă, făcută de reporterii ziuanews.ro, arată în plus că toată familia Ciucu este conectată la bani publici. Mama candidatului liberal, Angelina Ștefan, pensionară, a fost angajata mai multor instituții ale statului. Aceasta şi-a pastrat, asadar, numele „de fata”, ceea ce l-a dus cu gandul pe politicianul de azi – Ciucu – că va fi greu ca autoritatile sau presa să facă o asociere între ei, asa ca si-a bagat mama „la inaintare”, iar pensionara a ocupat, astfel, mai multe funcții importante.

Și ea este membră de partid, la PNL Sector 3, dar sunt mulți alți liberali care nu au norocul să ocupe funcții bine renumerate de la buget. Spre deosebire de aceștia, Angelina Ştefan este mama Președintelui Agenției Funcționarilor Publici și culmea, Cipian Ciucu este și Președinte al Consiliului Național de Integritate din partea ONG-urilor civice! Toate instituțiile statului au nevoie de ajutorul Agenției Funcționarilor Publici, când vor să facă angajări, nimeni nu vrea să se pună rău cu șeful instituției. Astfel, deși este pensionară, mama lui Ciucu a fost angajată în mai multe instituții publice de când PNL a preluat puterea.

Citeşte şi Mama lui Ciprian Ciucu, autoarea unui accident TERIBIL, MUŞAMALIZAT de autorităţi

Doar într un an de zile de când PNL este la guvernare, pensionara Angelina Ștefan a fost angajată în mai multe funcții publice:

– Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, venit 16.042 ron/an

– ANSVSA, Consilier Instituții Publice, Consilier Președinte ANSVSA, venit 55.060 ron/an

– Ministerul Finanțelor Publice, Consilier al Ministrului Finanțelor, venit 19.404 ron/an

– ANAF, Director Cabinet al Vicepreședintelui ANAF, Sandu Costea, Șeful Antifraudă și Inspecție Fiscală (ocupa functia din 07.09.2020 deci inca nu stim suma pe care o v-a primi și de aici).

Mama lui Ciucu, pensionară cu venituri de cel puţin 100.000 de lei pe an

În total sunt 90.506 lei pe an, plus 33.240 lei pe an pensia, un total de 123.746 lei pe an, adică peste 100 milioane vechi lunar și asta fără să adunăm venitul din noua funcție de Director Cabinet Vice-președinte ANAF. Încă nu am avem confirmarea totala în câte consilii de administrație este și ce venituri încasează pentru „munca” prestată, aceasta investigatie este in derulare, aproape de a fi finalizata, vom reveni in scurt timp si cu aceste informatii, scriu cei de la ziuanews.ro.

Rând pe rând sau în același timp, Angelina Ștefan, pensionară de lux, trece prin mai multe posturi, deși pregătirea ei profesională nu are legătură cu funcțiile pe care le ocupă, și cum era de așteptat, fără concurs.

Pe langa imensul trafic de influenta prestat, fapta care se pedepseste de Codul Penal. Liberalul care poza în „sărăc și cinstit”, care „reprezintă” societatea civilă și ONG-urile din poziția de Președinte al Consiliului Național de Integritate din partea ONG-urilor civice uită să ne spună cât de bine se trăiește din banii statului, plimbându-te din instituție în instituție, din CA in CA.