Mama lui Costel Corduneanu, îngenuncheată la căpătâiul fiului. Imagini dureroase de la priveghiul interlopului

Mama lui Costel Corduneanu a căzut în genunchi atunci când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului ei. Femeia a fost copleșită de durere

17 apr. 2024, 18:59
Mama lui Costel Corduneanu, îngenuncheată la căpătâiul fiului. Imagini dureroase de la priveghiul interlopului
Mama lui Costel Corduneanu a îngenuncheat la căpătâiul fiului ei

Moartea lui Costel Corduneanu a provocat o durere uriașă în lumea interlopă, dar cea mai afectată este, însă, familia acestuia. Rudele interlopului din Iași au organizat un priveghi fastuos, care va dura trei zile, dar și o înmormântare de lux.

Cu toate astea, toții banii din lume nu pot alina durerea mamei lui Costel Corduneanu, care suferă enorm după ce și-a pierdut fiul. Liderul initerlop a murit luni, 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani.

Citește și: Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Face parte din gama de lux, din lemn masiv și se găsește în Statele Unite

În urmă cu o zi, sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului a ajuns la restaurantul unde va fi priveghiat pâbă vineri, când va fi condus pe ultimul drum. Sute de persoane s-au strâns la căpătâiul acestuia, însă, mama lui nu a mai rezistat.

Georgeta, mama fraților Corduneanu, a fost doborâtă de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său.

Femeia a îngenuncheat la căpătâiul lui Costel Corduneanu, în fața tuturor oamenilor care au venit să-i aducă un ultim omagiu bărbatului.

Pe lângă mama și frați, fostul sportiv a lăsat-o îmn urmă și pe soția lui, Grațiela, și pe cei trei copii ai lor.

Citește și: Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri pe patul de spital

Serghei Mizil, despre moartea lui Costel Corduneanu

Serghei Mizil și Costel Corduneanu aveau o relație apropiată, iar după moartea interlopului, afaceristul a ținut să vorbească despre prietenul său. Potrivit acestuia, Corduneanu nu era o persoană agresivă, așa cum ar crede unii oameni, ci ave ao fire foarte calmă.

Serghei a vorbit și despre performanțele lui Corduneanu din sport, acesta având o carieră impresionantă de luptător în tinerețe.

Deși regretă moartea lui Costel Corduneanu, Mizil a mărturist că nu știe dacă va putea ajunge la înmormântare, motivând că va fi ocupat cu proiectele sale profesionale.

„Eram foarte apropiați. Din punctul meu de vedere, era un băiat deosebit. Toată lumea îl face foarte violent, dar nu era. Era chiar foarte calm și pașnic. Nu era agresiv. Nici nu te prindeai că e el. (…) Ar trebui să merg la înmormântare, dar nu știu dacă ajung pentru că sunt prins în niște proiecte, filmări. El a avut niște performanțe sportive foarte mari”, a povestit Serghei Mizil.