Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Face parte din gama de lux, din lemn masiv și se găsește în Statele Unite

Trupul neînsuflețit a lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant celebru din Iași, unde este plâns de familie, de prieteni și nu numai. Liderul clanului Corduneanu va fi înmormântat vineri.

17 apr. 2024, 14:53
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Face parte din gama de lux, din lemn masiv și se găsește în Statele Unite

Trupul lui Costel Corduneanu a fost adus acasă, la Iași, iar sicriul lui a fost depus la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Iași. Coroane de flori și un covor roșu au fost așezate, iar imaginile de la priveghi au ajuns pe rețelele de socializare. În cele trei zile de doliu, mii de oameni vor veni să-și ia rămas bun de la liderul clanului interlop. În memoria acestuia, familia a invitat să cânte la priveghi mai mulți artiști celebri din țară. Printre aceștia se numără Florin Salam, Ștefan și Narcis de la Bărbulești și Costel Biju.

Citește și: Cine este Grațiela, femeia care a rămas singură cu trei copii în urma decesului soțului său, Costel Corduneanu. A avut și ea probleme cu legea

Sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu a atras atenția internauților

Din imaginile care au circulat în mediul online, oamenii s-au întrebat cât a costat sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Coșciugul este unul de tip Boston și are preţuri cuprinse între 16.000 şi 20.000 lei. Sicriul face parte din gamă de lux a magazinelor de pompe funebre şi este din lemn masiv și de obicei, astfel de sicrie se găsesc în Statele Unite ale Americii.

Sicriul lui Costel Corduneanu nu este singurul care are un preț exorbitant, însă. În 2020, familia lui Emi Pian,  liderul clanului Duduianu, a plătit o adevărată avere pentru înmormântarea acestuia. Sicriul ales de familie, dotat cu aer condiționat a costat nu mai puțin de nouă mii de euro.

Citește și: Victor Ciutacu, epitaf la moartea interlopului Costel Corduneanu: „Toată țara a intrat brusc în fibrilație! A căzut răpus de sabie Emi Pian și nu s-a mai omorât nimeni cu nimeni”