Mama lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, parteneri în afaceri imobiliare

Elena, mama lui Cristi Borcea, şi omul de afaceri Gigi Neţoiu sunt parteneri în afaceri imobliare. Cei doi pregătesc construcția unui ansamblu rezidențial cu peste 100 de apartamente în cadrul complexului care găzduiește și celebrul restaurant „Doi Cocoși“ din nordul Bucureștiului.

24 nov. 2020, 12:05
Mama lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, parteneri în afaceri imobiliare
Mama lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, parteneri în afaceri imobiliare

Mama lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, parteneri în afaceri imobiliare. Restaurantul „Doi Cocoşi” este deţinut de cei doi foşti acţionari dinamovişti, iar, de curând, complexul turistic a obținut un certificat de urbanism pentru desființarea a 7 corpuri de clădiri din complex și autorizarea directă a construcției unui ansamblu rezidențial cu patru subsoluri și 9 etaje, însemnând peste 100 de apartamente, potrivit Profit.ro.

Mama lui Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, parteneri în afaceri imobiliare

În această vară, Cristian Borcea și-a vândut unei companii farmaceutice apartamentul pe care îl deținea în Miami, la un preț de 1,9 milioane de euro. Mai mult, familia Borcea urmează să încaseze o sumă importantă de bani din vânzarea unor loturi de teren de pe malul lacului Tei, necesare grupului maghiar Cordia pentru realizarea unui drum de acces către un viitor complex rezidențial, potrivit sursei menţionate mai sus.

Citeşte şi: Cum l-au desfigurat operaţiile estetice pe Cristi Borcea. Câte intervenţii are în realitate fostul boss al lui Dinamo

Care este dependența lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo, a recunoscut într-un interviu faptul că este dependent de măștile de față, dar și care sunt calitățile cu care a reușit să o cucerească pe Valentina Pelinel.

Fostul patron al echipei Dinamo a mărturisit într-un interviu pentru revista OK! faptul că este dependent de măștile de față și niciodată nu are destule. Omul de afaceri are ritualirile sale în ceea ce privește îngrijirea tenului.

Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac.

Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Cristi Borcea.