Mama lui Damaschin: Monica Gabor a stat la noi, se ocupa de treburile casnice

Mama lui Dinu Damaschin, tatăl adoptiv al Monicăi Gabor, a recunoscut pentru România TV că vedeta a stat trei luni la ei acasă. Ea a spus că fosta doamnă Columbeanu s-a ocupat de treburile casnice, cum ar fi spălatul covoarelor. Din anchetă rezultă însă că bărbatul le minţea pe tinerele de liceu că vor duce o viaţă de lux, dar le punea să se prostitueze.

RomaniaTV.net
25 dec. 2011, 08:09

O luaseră ţiganii şi stătea prin boscheţi sau pe unde stătea. Tatăl ei era un beţiv, mama sa nu ştiu dacă se ocupade ea. Am ţinut-o la noi vreo trei luni. Bineînţeles, am pus-o să spele şi covoarele. Am învăţat-o să arunce părul de pe chiuvetă„, a precizat mama lui Dinu Damaschin, despre fosta doamnă Columbeanu.

Proxenetul se lăuda că el a lansat-o pe Monica Gabor în lumea vedetelor.

Constantin Damaschin a profitat de inocenţa fetiţei mele în vârstă de 16 ani, şantajând-o la început cu telefoane, până ce a acceptat întâlnirea, apoi obligând-o să dea o declaraţie în scris dictată de el, şi apoi semnată şi ştampilată, promiţând că o va ajuta să ajungă mare vedetă, întrucât are multe cunoştinţe. A pus accent pe Monica Columbeanu, spunând că el a făcut-o vedetă„, a declarat un martor sub acoperire.

Dinu Damaschin era foarte insistent cu tinerele.

Femeia spune că Dinu Damaschin a intrat în greva foamei.

Procurorii DIICOT au reuşit să distrugă reţeaua condusă de Damaschin după cercetări care au durat ani de zile.