Mama lui Dan Bălan, show la Vocea Ucrainei! Are 62 de ani, dar nu o dai pe o puştoaică VIDEO

Ludmila Bălan, mama interpretului moldovean și juratului de la Vocea Ucrainei Dan Bălan, i-a făcut o surpriză deosebită fiului ei, dar și întregului public de la concursul de voce prin apariția sa pe scena unde se caută cea mai bună voce a anului 2020.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 18:52

Ludmila, în vârstă de 62 de ani, a apărut pe scenă îmbrăcată într-o rochie argintie şi nişte cizme albe lungi care i-au pus în evidenţă picioarele şi a cântat o melodie de nuntă, emoţionând juriul de la Vocea Ucrainei până la lacrimi. 

Citeşte şi: Dan Bălan este în DOLIU. Mama lui este sfârşită de durere. Cine a murit

Mama lui Dan Bălan a interpretat două piese: una în română și cealaltă în ucraineană. De asemenea, Ludmila Bălan a spus o rugăciune pentru fiul său, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru copilul ei.

Venită să încurajeze echipa lui Dan Balan, femeia nu a uitat și de zvonurile care plutesc pe la show-ul de voce sau pe rețelele sociale. Astfel, tanti Ludmila a făcut show de această dată în Ucraina, cântând o piesă destinată nunților, și anume momentului despodobitul miresei.

„Îmi place coaliția pe care au creat-o anul acesta Dan și Tina. Știu că fiul meu își va asculta inima. Eu, pentru orice eventualitate, voi cânta o piesă de nuntă”, a spus mama lui Dan Bălan.

Tina Karol, la fel ca Dan, șocați, emoționați și rușinați de ceea ce se petrece, împreună cu toți colegii de platou: Monatik, Potap și Nastia Kamenskih și prezentatorii show-lui, au susținut-o pe mama interpretului moldovean, dansând și cântând în unison.

Citeşte şi: Bombă în showbiz. Dan Bălan s-a cuplat cu fosta iubită a lui Costi Ioniţă FOTO

„Mama-i foc”, „Mă doare ficatul” și „Potap, fură mireasa, acuș mă vor mărita”, au fost doar câteva dintre frazele Tinei Karol.

Pe parcursul piesei ucrainene, în timp ce dansau împreună, Dan i-a șoptit Tinei la ureche: „Semănați atât de mult (n.r. cu mama)”.