Mama lui Dan Balan, super-sexy la 54 de ani. Tanti Ludmila le dă clasă multor tinere

Un chip perfect întins şi un trup de zeiţă, făra pic de celulită, la 54 de ani. Aşa arată mama lui Dan Balan, celebră în Republica Moldova drept "tanti Ludmila". În jurul imaginii sale sexy s-au construit, însă, zeci de controverse.

19 ian. 2013, 17:48

Toţi membrii familiei cântăreţului Dan Balan sunt celebri. Tatăl lui e diplomat, mama, Ludmila, e fostă prezentatoare TV, iar sora sa, Sanda, tocmai şi-a lansat o emisiune la un post de televiziune. Mama lui Dan Bălan a arătat dintotdeauna foarte bine, dar ultimele sale apariţii din presa au stârnit numeroase controverse. Chipul, perfect întins, s-ar datora liftingurilor faciale, au speculat jurnaliştii de peste Prut.

Controversele legate de operatiile estetice la care a apelat mama lui Dan Balan nu sunt, însă, singurele scandaluri din jurul femeii, potrivit cancan.ro.

La mijlocul anilor 2000, presa a scris că ar fi fost implicată într-un dosar de trafic de organe. Zvonurile au fost, însă, infirmate, iar după ce s-a închis dosarul, ea a declarat că a fost vorba de o altă femeie cu acelaşi nume.