Mama lui Elon Musk, apariție strălucitoare pe covorul roșu, în creația unui designer român. Este supermodel la 73 de ani: „Eram renumită înainte ca fiul meu să fie faimos”

Mama lui Elon Musk, Maye, în vârstă de 73 de ani, a făcut senzație pe covorul roșu după ce a apărut în creația unui celebru designer român.

19 iul. 2021, 21:13

Mama lui Elon Musk, Maye, în vârstă de 73 de ani, a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare pe covorul roșu, la un eveniment moden în Los Angeles. Mama celebrului director Tesla a purtat o vestimentație semnată de celebra creatoare de modă româncă, Maria Lucia Hohan.

Maye a întors toate privirile când a apărut într-un superb kimono din mătase, colorat, cu imprimeu floral luxuriant. Deși are 73 de ani, Maye încă mai profesează ca supermodel și cu fiecare apariție dovedește că șarmul și frumusețea autentică sunt atemporale și sfidează vârsta. Ea a avut prima apariție pe podiumurile de modă la vârsta de 15 ani.

Maye este și un exemplu de perseverență și determinare. Pe când era tânără i s-a spus că întreaga ei carieră se va încheia la 18 ani, ea a ajuns să lucreze zeci de ani ca model, îmbinând asta cu actoria.

„Prietenii mei îmi spun: eram renumită înainte ca Elon să fie faimos”, a declarat ea pentru Vanity Fair, conform Antena3.

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisecariu, a purtat o rochie de mireasă identică cu a unei alte vedete din România

Frumoasa Gabriela Prisecariu, în vârstă de 28 de ani, actuala soție a lui Dani Oțil, a purtat o rochie de mireasă identică cu cea a unei alte vedete din România, nimeni alta decât Sînziana Maria Iacob, cunoscută în mediul online ca Sînziana Sooper, o populară influenceriță.

Nunta Gabrielei Prisecariu cu bărbatul vieții ei, Dani Oțil, a fost una ca-n povești și a avut loc chiar la localul deținut de vedeta matinului TV.

Nașii lor au fost „mama natură”, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu,  iar „detaliul” minunat al ceremoniei, a fost că frumoasa soției a lui Oțil era însărcinată cu viitorul lor copil, notează SpyNews.

Vestimentația de nuntă a Gabrielei a excelat prin rafinament, rochia de un alb imaculat a avut inserții de voal și a fost croită în așa fel încât să-i învăluiască cu delicatețe formele de femeie însărcinată în al doilea trimestru.

Gabriela Prisecariu a dorit să-și arate cu mândrie sarcina în cea mai importantă zi a vieții sale, de aceea a ales să-și facă rochia la un designer de lux din România, celebra Maria Lucia Hohan, creatoarea de modă a unor vedete de la Hollywood cum ar fi Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger sau Eva Longoria.

Se pare că Gabriela a ales să poarte o rochie identică cu cea a influnceriței Sânziana Sooper, care a avut nunta pe 24 aprilie. Sânziana a postat imagini de la nunta ei pe contul personal de socializare, inclusiv câteva poze în care rochia de mireasă este suprinsă în întreaga ei splendoare.