Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisecariu, a purtat o rochie de mireasă identică cu a unei alte vedete din România. Cine a fost faimosul designer?

Gabriela Prisecariu, fericita soție a lui Dani Oțil, s-a inspirat pentru rochia de mireasă după vestimentația de nuntă a unei alte vedete populare din România.

17 mai 2021, 17:03
Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisecariu, a purtat o rochie de mireasă identică cu a unei alte vedete din România. Cine a fost faimosul designer?

Frumoasa Gabriela Prisecariu, în vârstă de 28 de ani, actuala soție a lui Dani Oțil, a purtat o rochie de mireasă identică cu cea a unei alte vedete din România, nimeni alta decât Sînziana Maria Iacob, cunoscută în mediul online ca Sînziana Sooper, o populară influenceriță.

Nunta Gabrielei Prisecariu cu bărbatul vieții ei, Dani Oțil, a fost una ca-n povești și a avut loc chiar la localul deținut de vedeta matinului TV.

Nașii lor au fost „mama natură”, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu,  iar „detaliul” minunat al ceremoniei, a fost că frumoasa soției a lui Oțil era însărcinată cu viitorul lor copil, notează SpyNews.

Vestimentația de nuntă a Gabrielei a excelat prin rafinament, rochia de un alb imaculat a avut inserții de voal și a fost croită în așa fel încât să-i învăluiască cu delicatețe formele de femeie însărcinată în al doilea trimestru.

Soția lui Dani Oțil și-a făcut rochia la creatoarea de modă care o îmbracă pe Jennifer Lopez

Gabriela Prisecariu a dorit să-și arate cu mândrie sarcina în cea mai importantă zi a vieții sale, de aceea a ales să-și facă rochia la un designer de lux din România, celebra Maria Lucia Hohan, creatoarea de modă a unor vedete de la Hollywood cum ar fi Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger sau Eva Longoria.

Se pare că Gabriela a ales să poarte o rochie identică cu cea a influnceriței Sânziana Sooper, care a avut nunta pe 24 aprilie. Sânziana a postat imagini de la nunta ei pe contul personal de socializare, inclusiv câteva poze în care rochia de mireasă este suprinsă în întreaga ei splendoare.

Cele două vedete, Gabriela și Sânziana, au în comun mai mult decât același model de rochie de mireasă, ambele tinere au decis să se căsătorească în timp ce sunt însărcinate și în aceeași perioadă iulie-august. Gabriela așteapă o fetiță, iar Sânziana va fi mama unui băiețel.

Sânziana Sooper este o prezență foare populară în peisajul social-media și ajuns una dintre cele mai apreciate influencerițe datorită turorialelor de make-up postate pe Youtube și a vlogurilor de călătorie.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri