Mama lui Florin Salam îşi apără fiul: „De ce să ne ia copiii? Copiii trăiesc bine, fericiţi” VIDEO

Mama lui Florin Salam, Ioana Stoian, le-a declarat jurnaliştilor că fiul său este nevinovat, că artistul are grijă de copiii săi şi că aceştia "trăiesc bine, trăiesc fericiţi".

16 oct. 2013, 11:24
Mama lui Florin Salam îşi apără fiul: „De ce să ne ia copiii? Copiii trăiesc bine, fericiţi” VIDEO

Cum să nu vorbească cu copiii lui. M-am simţit rău. Băiatul meu nu e vinovat cu nimic. Vorbeşte cu ei, le oferă… Am vorbit prin telefon (cu Florin Salam n.r.), mi-a spus să stau liniştită. De ieri (marţi n.r.) nu a mai fost acasă. Ieri a stat de vorbă cu copiii. De ce să ne ia copiii, cum să ne ia copiii. Minciunile acestea o să iasă la iveală şi apoi o să vă pară rău. A suferit pentru nevasta lui, dar nu pentru ce spuneţi voi. Se interesează (de copiii săi n.r.), cum să nu. Copiii ăştia trăiesc bine, trăiesc fericiţi„, le-a declarat jurnaliştilor Ioana Stoian, mama lui Florin Salam.

Manelistul Florin Salam riscă să rămână fără copii din cauza drogurilor. Protecţia Copilului s-a autosesizat după ce manelistul a recunoscut că s-a drogat. Cei de la Protecţia Copilului au fost de două ori deja la Salam acasă. Din cauza jurnaliştilor prezenţi în faţa casei manelistului, mama acestuia a solicitat unei firme de pază mai mulţi bodyguarzi care să se deplaseze la domiciliu.