Mama lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au aliat ca să scape de Bianca Drăgușanu: „O urăște mai multe ca orice pe lume”

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău au făcut pace pentru a scăpa de Bianca Drăgușanu. Soția afaceristului și soacra ei au pus la cale un plan ca să o îndepărteze pe blondină.

30 oct. 2021, 08:51
Mama lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au aliat ca să scape de Bianca Drăgușanu: „O urăște mai multe ca orice pe lume”

Claudia Pătrășcanu a fost văzută împreună cu mama lui Gabi Bădălău la casa din Bolintin Vale, locul de unde cântăreața a fost dată afară când s-a separat de afacerist.

Această întâlnire s-a petrecut chiar în timp ce Gabi Bădălău era plecat cu Bianca Drăgușanu în vacanță în Italia.

După o lungă perioadă în care s-au certat și nu s-au înțeles, acum familia Bădălău a acceptat-o din nou pe mama copiilor lui Gabi în casa lor și și-ar dori o împăcare între ei.

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume. E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani….”, notează Antena Stars.

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare unul fără sfârșit. Cei doi bat calea sălilor de judecată de mai bine de doi ani și fără a fi, până în acest moment, un rezultat concret.

Claudia Pătrăşcanu explică scenele din benzinărie: „Sunt încă soţia lui!”. Gabi Bădălău: „A premeditat totul!”

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea. Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, mai prezintă sursa citată.