EXATLON ROMANIA. Mama lui Giani Kiriţă, scandal la TV cu Silviu Nicolae. Dialog năucitor între cei doi FOTO

Ginai Kiriță este antrenor al echipei Războinicilor în cel de-al treilea sezon al show-ului transmis de postul de televiziune Kanal D. În cel de-al doilea sezon, fostul fotbalist a antrenat echipa Faimoșilor, iar în primul sezon a fost concurent la Faimoși. 

29 ian. 2019, 15:03
EXATLON ROMANIA. Mama lui Giani Kiriţă, scandal la TV cu Silviu Nicolae. Dialog năucitor între cei doi FOTO

Giani Kiriță este cunoscut pentru temperamentul lui vulcanic și pentru faptul că spune exact ce gândește, fără ocolișuri, lucru care multora dintre cei care au participat la show nu le-a convenit, scrie wowbiz.ro.

Este și cazul lui Silviu Nicolae, fost participant la emisiunea-concurs. Aceasta a fost prezent în platoul emisiunii Fan Arena, de la Kanal D, alături de mama lui Giani Kiriță, Niculina. Mama fostului fotbalist și Silviu au avut un schimb de replici halucinant pe parcursul emisiunii.

Citeşte şi EXATLON 29 IANUARIE. Meci de eliminare sub supravegherea atentă a antrenorilor Draghia şi Kiriţă. Cine părăseşte competiţia

Silviu: Nimeni nu are caracterul lui. Omul ăsta n-o să se schimbe în viața lui.

Niculina, mama lui Giani Kiriță: De ce să se schimbe, mă, că nu sari tu de pe trambulină, că nu știi să înoți? Ți-am adus colăcel…

Silviu: Nu l-ați educat pe Giani, nu i-ați făcut băiță în lighean? N-a putut să stea în apă.

Niculina, mama lui Giani Kiriță: Puțulică, vezi de treaba ta.

Silviu: Vine mama să-l apere la TV. Ăsta-i bărbat? Păpușica asta e bărbat?

Niculina, mama lui Giani Kiriță: E sută-n mie bărbat. Acum iei exemplu, ce ți-a zis el ție zici tu de el. Vezi de treaba ta.