Mama lui Gigi Becali, apel emoţionant de Sfânta Maria. Fiul său i-a făcut mărturisire VIDEO

În ziua de Sfânta Maria, mama lui Gigi Becali a mers la biserica ridicată de fiul ei în Pipera, lăcaş care poartă chiar hramul Adormirii Maicii Domnului. Ea a dezvăluit la România TV conţinutul ultimei discuţii telefonice pe care a avut-o cu fiul său.

RomaniaTV.net
15 aug. 2014, 12:41
Mama lui Gigi Becali, apel emoţionant de Sfânta Maria. Fiul său i-a făcut mărturisire VIDEO

Alexandrina Becali a făcut vineri un nou apel pentru eliberarea fiului său. Ea a fost la biserică de sărbătoarea Sfintei Maria, lăcaşul de cult fiind ridicat chiar de către Gigi Becali. „Se miră o lume întreagă de ce nu îi dau drumul. Aşteaptă şi el să fie eliberat, nu mai spune nimic. Mă rog zi şi noapte, de multe ori pe zi, şi nu doar pentru el mă rog. Mă rog pentru toată lumea, să fie pace între oameni, că aşa ne vrea Dumnezeu„, a spus mama lui Gigi Becali, care a adăugat că nu se va mai duce la preşedintele ţării cu rugămintea de a-i graţia fiul.

Totodată, ea a dezvăluit şi ce i-a spus Gigi Becali în ultima discuţie telefonică. „Mi-a zis, mamă, stai liniştită, că nu o să mai fac închisoare multă. Ce să zică şi el, mă încurajează. Este un om puternic, cu credinţă în Dumnezeu. Dacă n-ai credinţă nu eşti puternic. S-a împărtăşit zilele astea„.

Biserica ridicată de Gigi Becali în Pipera are chiar hramul Adormirii Maicii Domnului, pe 15 august.