Mama lui Gigi Becali, despre ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ: „O să-l lase liber. Nu a făcut rău la nimeni” VIDEO

Bucurie mare în casa familiei Becali după vestea eliberării. Chiar dacă decizia nu este definitivă, mama latifundiarului nu îşi poate ascunde fericirea. Toată familia se pregăteşte să petreacă Paştele împreună cu Gigi Becali.

08 mart. 2015, 08:56

Tribunalul Medgidia a decis, vineri, ca Gigi Becali să fie eliberat condiţionatDecizia nu este definitivă, deoarece a fost contestată de procurori, astfel că Gigi Becali va trebui să aştepte judecarea contestaţiei.

Gigi Becali ar fi fost liber marţi, dacă procurorii nu ar fi contestat decizia Judecătoriei Medgidia de a aviza cererea de eliberare condiţionată. Contestaţia va fi judecată la Curtea de Apel Constanţa.

Mama lui Gigi Becali a primit vestea eliberării condiţionate cu mare bucurie. „Ce ziceţi voi, nu sunt bucuroasă? O să-l lase liber, trebuie să-l lase, pentru că nu a făcut rău la nimeni, a făcut numai bine. Dumnezeu aşa ne vrea, ne vrea buni„, a declarat, la intrarea în biserică, mama lui Gigi Becali.

Gigi Becali a executat un an şi zece luni din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare primită în dosarele în care a fost judecat. Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, i-a spus judecătorului că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru eliberarea condiţionată a clientului său, în primul rând pentru că a executat fracţia de pedeapsă, respectiv două treimi, conform vechiului Cod Penal şi mai bine de jumătate din pedeapsă, potrivit noului Cod Penal.

Bogdan Vlad a mai arătat că Becali are 185 de zile câştig, caracterizări foarte bune, a muncit şi a scris două cărţi, una pe teme religioase şi cealaltă pe teme sportive, a fost recompensat de 11 ori în timpul detenţiei şi a participat la toate activităţile din penitenciar. Avocatul a precizat că Gigi Becali a achitat integral prejudiciul constatat în dosarele în care a fost condamnat, precum şi dobânzile aferente.

Citeşte şi: Gigi Becali, MESAJ ŞOC la IEŞIREA din PUŞCĂRIE


loading...