Mama lui Maradona a fost înmormântată

Mama fostului fotbalist argentinian Diego Maradona, Dalma Maradona, care a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost înmormântată, luni, la Bella Vista, după o ceremonie restrânsă la care au participat 20 de persoane, informează AFP.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 21:31
Mama lui Maradona a fost înmormântată

Diego Maradona, care a plecat, duminică, din Emiratele Arabe Unite unde antrenează echipa Al-Wasl, a fost tăcut la ceremonie, purtând ochelari de soare fumurii şi un costum negru.

El a petrecut întreaga noapte de duminică spre luni alături de trupul neînsufleţit al mamei sale, într-o încăpere din cartierul La Paternal din Buenos Aires. Maradona a fost sunat de preşedinta argentiniană Cristina Kirchner, care i-a transmis condoleanţe, şi a fost vizitat de actorul Ricardo Darin, de tenismanul Juan Martin Del Potro şi de fotbalistul Martin Palermo.

Aproximativ 20 de persoane, rude şi prieteni apropiaţi, au fost prezente, luni, la cimitirul privat Jardin Bella Vista, aflat la 30 de kilometri de Buenos Aires.

„Hai Diego. Suntem alături de tine şi de durerea ta”, se putea citi pe o pancartă purtată de un bătrân, la intrarea în cimitir. Câteva zeci de persoane i-au aplaudat pe Maradona şi pe tatăl său, la sosirea la cimitir.

„Dona Tota”, cum era supranumită mama lui Maradona, murit, sâmbătă, la 81 de ani, ca urmare a unei afecţiuni cardiace.

Meciurile din campionatul argentinian au fost precedate, în week-end, de un minut de reculegere pentru mama fostului selecţioner al Argentinei.