Mama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă. Apel disperat: „Vă rugăm să donați sânge”

Mama lui Mihai Mitoşeru are nevoie să fie operată de urgenţă, însă este lipsă de sânge. Oana Roman, dar şi alte vedete fac apel disperat pe reţelele de socializare, rugând pe toată lumea, care are grupa A2, să meargă să doneze sânge pentru actriţă.

01 feb. 2021, 13:45
Mama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă. Apel disperat: „Vă rugăm să donați sânge”
Mama lui Mihai Mitoşeru are nevoie urgentă de sânge

Mama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman, dar şi alte vedete au anunțat pe Instagram că mama lui Mihai Mitoșeru a fost dusă de urgență la spital. Actrița va fi supusă unei intervenții chirurgicale complicate și are nevoie urgent de sânge. Momentan, nu se știu motivele pentru care a ajuns în această situație gravă.

Citeşte şi: Mihai Mitoşeru, primele declaraţii după operaţie: „Era să mor!”. Imagini cu vedeta, plimbându-se prin salon VIDEO

Mama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă

Oana Roman a făcut un apel disperat către prietenii virtuali şi i-a rugat pe toți cei care pot dona să o facă în numele Cameliei Mitoșeru.

Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Camelia Mitoşeru a ajuns în vară la spital

În vară, Camelia Miroșeru ajungea la spital din cauza unor probleme de sănătate, care din fericire nu au fost deloc unele grave. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

 Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Tot în iulie, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizită de rutină. La scurt timp după ce a aflat că trebuie să intre în sala de operații de urgență, Mihai Mitoșeru și-a sunat mama ca să îi spună diagnosticul primit și, astfel, aceasta să nu afle de la altcineva despre problema lui medicală. În cadrul unui interviu, Camelia Mitoșeru a mărturisit că a suferit un șoc în timpul discuției telefonice cu fiul său.

Am primit un telefon de la el: «Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi». Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea. Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor”, a povestit mama prezentatorului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.