Mama lui Neymar şi-a părăsit iubitul de 23 de ani la doar 13 zile de la oficializarea relaţiei. Motivul este ireal

Nadine Goncalves, în vârstă de 52 de ani, mama lui Neymar, și-a părăsit iubitul în vârstă de 23 de ani la mai puțin de două săptămâni de la oficializarea relației.   

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 12:11
Mama lui Neymar şi-a părăsit iubitul de 23 de ani la doar 13 zile de la oficializarea relaţiei. Motivul este ireal

Mama lui Neymar a decis să se despartă de tânărul de 23 de ani, la doar 13 zile după ce făcuse relaţia publică. Aceasta şi-a făcut publică relaţia printr-o postare pe Instagram, iar Neymar şi-a arătat sprijinul pentru povestea de dragoste a celor doi.

Potrivit SportBible, rapoartele din Brazilia au arătat că mama lui Neymar, mai în vârstă cu 30 de ani, s-a despărţit de iubitul ei după ce a aflat că acesta avusese relaţii cu bărbaţi în trecut.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! A depus plângere pentru viol, dar ar putea fi arestată. Au apărut imaginile VIDEO

Conform sursei citate, Tiago Ramos ar fi avut o aventură chiar şi cu bucătarul şef al lui Neymar, Mauro, dar şi cu actorul brazilian Carlinhos Maia, totul înainte de a se vedea cu mama starului de la PSG.

Tiago Ramos, fostul iubit al mamei lui Neymar, este un renumit model masculin în Brazilia. Tânărul în vârstă de 23 de ani joacă și fotbal, la nivel amator, iar idolul său e chiar starul lui PSG: „E mereu o onoare să petrecem timp împreună”.