Mama lui Pepe în STARE de ŞOC, după ce a a auzit la TV că fiul ei ar avea NODULI pe CORZILE VOCALE

Mama lui Pepe a trăit de curând spaima vieţii sale, după ce în cadrul mai multor emisiune TV s-a discutat intens problema medicală a fiului ei, care a fost văzut ieşind extrem de îngândurat de la o clinică ORL. Specialiştii veniţi în platourile emisiunilor au spus că artistul ar putea avea noduli pe corzile vocale şi ar fi la un pas de a-şi pierde vocea.

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 09:25
Mama lui Pepe în STARE de ŞOC, după ce a a auzit la TV că fiul ei ar avea NODULI pe CORZILE VOCALE

După o lungă perioadă în care a avut şi câte două concerte pe zi, cântări în spaţii deschise, în pieţe şi la festivaluri, urmate de petreceri private şi filmări pentru emisiunea de transformări, Pepe a clacat. Recent, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe cântăreţ în timp ce ieşea destul de abătut de la o clinică particulară ORL. De acolo, Pepe a plecat spre prima farmacie de unde a ieşit cu o pungă plină cu medicamente.

După ce informaţia a fost făcută publică, mai multe emisiuni de televiziune au dezbătut amplu subiectul. Mai mult decât atât, în cadrul acelor emisiuni s-au adus si specialişti în domeniu, care vorbeau despre pericolul pierderii vocii şi în cazuri grave de operaţii.

Din nefericire pentru Pepe, ştirea a fost urmărită şi de mama sa. Aceasta a ascultat, a pus informaţile cap la cap şi a ajuns la concluzia că fiul ei nu are o simplă răguşeală, cum i se spunea ei, că lucrurile sunt mai grave şi era sigură că toţi cei din familie îi ascund adevărul.

Pentru a se linişti şi a vedea cu proprii ochi care este adevărului, mama artistului l-a rugat pe fiul ei să vină de urgenţă acasă şi să îi arate hârtia medicală, scrie sursa citată mai sus.

Citeşte şi  Pepe, GEST SCANDALOS la volan. AŞA CEVA nu se face niciodată FOTO