Mama lui Ponta, mărturii EMOŢIONANTE despre fiul ei: Era răsfăţatul nostru, bărbatul în casă VIDEO

Cornelia Naum, mama primului-ministru Victor Ponta, a afirmat că şi-ar dori ca fiul ei să-şi ducă până la capăt mandatul de prim-ministru, nu să candideze la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

08 mart. 2014, 14:34
Mama lui Ponta, mărturii EMOŢIONANTE despre fiul ei: Era răsfăţatul nostru, bărbatul în casă VIDEO

„Eu m-am bucurat că au ales în vremurile alea de vise frumoase ca el să fie premier pentru că este o şcoală, o experienţă pe care el o câştigă. Nu se poate să fii obligat să renunţi la jumătatea drumului. El îşi doreşte să-şi ducă planurile până la capăt. Eu mi-aş dori să ducă la capăt ce a promis acum doi ani”, a declarat Cornelia Naum.

Întrebată cum vede posibilitatea ca fiul ei să cedeze insistenţelor de a candida pentru postul de preşedinte, ea a răspuns: „Poate că el decide, nu partidul (…) Ce va face, e decizia lui”.

Cornelia Naum a răspuns şi întrebărilor legate de adolescenţa actualului şef al Guvernului. „Era răsfăţatul nostru. Pe îl răsfăţam pentru că era bărbatul în casă, iar surorile mai mari se sacrificau pentru el. ‘Lasă că el va fi mai târziu baza li sprijinul nostru mai târziu’ Şi aşa s-a nimerit”, a spus mama primului-ministru.

Ea a spus că nu încearcă să-şi impună opiniile în faţa fiului său, dar nu ezită să i le prezinte. „Eu fac o distincţie totală între mama lui Victor şi un simplu telespectator sau cetăţean care îl priveşte pe primul-ministru cu un ochi foarte critic şi nu-i iartă nimic. Sper că asta îl ajută, nu-l demoralizează”, a mai spus Cornelia Naum.

Liderul PC, Daniel Constantin, i-a cerut deschis lui Victor Ponta să își asume o candidatură la alegerile prezidențiale, transmite stirpesurse.ro. Premierul se afla în sală, după ce și-a susținut discursul în fața femeilor din PSD.

La finalul discursului său, premierul Victor Ponta a chemat-o pe mama sa pe scenă, pentru a le da asigurări tuturor că nu va candida la alegerile prezidențiale.

Daniel Constantin a speculat momentul și i-a cerut mamei lui Victor Ponta și femeilor din PSD să-l convingă să candideze. „Vă rog pe dumneavoastră, convingeți-l să candideze”, a spus Constatin.