Miliardarul Richard Branson, în doliu. Mama acestuia a murit din cauza COVID-19

E doliu în familia magnatului Richard Branson. Mama afaceristului care a fondat compania aeriană Virgin a murit, după ce a pierdut lupta cu COVID-19, boala infecţioasă din cauza căreia suferă peste 90 de milioane de oameni în lumea întreagă.

11 ian. 2021, 16:27
Miliardarul Richard Branson, în doliu. Mama acestuia a murit din cauza COVID-19

Mama lui Richard Branson a murit din cauza COVID-19, la vârsta de 96 de ani. Anunţul decesului lui Eve Bronson a fost făcut chiar de controversatul afacerist, scrie Daily Mail.

„Cu părere de rău vă anunţ că mama mea, Eve, a murit, precum părinţii multor oameni, în această perioadă, din cauza COVID”, a scris Richard Bronson pe Twitter.

„În loc să deplâng pierderea ei, am vrut să comemorez viaţa ei minunată şi bucuria pe care a adus-o multor oameni”, a precizat fondatorul companiei aeriene Virgin.

Citeşte şi: Miliardarul Richard Branson s-a transformat în minge de bowling umană VIDEO

În vârstă de 70 de ani, Sir Richard Bronson a adus un omagiu, pe site-ul Virgin,mamei sale despre care a spus că a fost „o femeie minunată” care l-a învăţat ce înseamnă valoarea muncii grele. Magnatul a dezvăluit că mama sa i-a dat 100 de lire sterline pentru a începe afacerea Virgin, mărturisind că îi datorează întreaga sa carieră.

În urmă cu trei săptămâni, Eve Bronson, mama lui Richard Bronson, a fost depistată cu noul coronavirus, având mai multe comorbidități. Miliardarul spusese însă că săptămâna trecută mama acestuia era pe cale de a se însănătoşi.

Deocamdată, nu este clar în ce unitate medicală era tratată mama lui Bronson. Magnatul anunţase, însă, că mama acestuia urma să fie vaccinată împotriva COVID-19, la o zi după ce fusese testată pozitiv.

Mama lui Richard Branson a murit. Viaţa fabuloasă a lui Eve Bronson

Miliardarul a dezvăluit detalii mai puţin ştiute despre viaţa mamei sale. În tinereţe, Eve Bronson a învăţat să zboare cu un deltaplan, pentru că s-a deghizat în băiat, înainte de a se înrola în Serviciul Regal de Marină pentru femei (WRNS) în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Bronson a spus despre mama sa că avea „11 nepoţi şi 10 stră-strănepoţi pe care i-a iubit mult”.

Eve Bronson a intrat în atenţia presei în 2014, după ce a fost salvată în urma unui incendiu izbucnit pe insula privată Necker de către Kate Winslet, celebra actriţă din filmul Titanic.

Fostă balerină, Eve Bronson era descrisă de fiul ei ca fiind „activă”, fapt dovedit şi ultimele interviuri acordate din care reieşea că nu-şi arata vârsta de peste 90 de ani. Ted, soţul lui Eve Bronson, a murit în somn, în 2011.