Mama lui Şerban Ionescu îşi trăieşte bătrâneţea bolnavă şi uitată de noră: Niciun pahar de apă nu-mi aduce

Au trecut doi ani de la moartea actorului Serban Ionescu, iar in urma sa a ramas o mama in varsta de 82 de ani, care isi traieste batranetea singura, bolnava si uitata de nora. Mama actorului se roaga in fiecare seara ca Dumnezeu sa o cheme la El.

09 iul. 2014, 17:14
Mama lui Şerban Ionescu îşi trăieşte bătrâneţea bolnavă şi uitată de noră: Niciun pahar de apă nu-mi aduce

Mama lui Serban Ionescu, ajunsa la varsta de 82 de ani, traieste singura intr-o casa de la tara, unde incearca sa supravietuiasca de la o zi la alta. Extrem de bolnava, femeia nu are niciun fel de ajutor, motiv pentru care se gospodareste singura, potrivit cancan.ro.

Merg greu, dar inca mai sunt lucida, asa ca, incetisor, mi le fac pe toate. Normal ar fi fost ca nora mea sa aiba grija de mine, sa se intereseze de soarta mea. Am avut grja de copilul ei ca de ochii din cap, iar acum ea nu vrea nici un pahar de apa sa imi aduca. Cea mai mare bucurie a mea este nepotul meu, Carol. Am vorbit la telefon si mi-a zis ca o sa vina sa ma vada. Nu l-am mai vazut de ceva timp. Nu stiu daca mama lui o sa il lase, insa nu cred„, a declarat mama lui Serban Ionescu.

CITEŞTE ŞI: Şerban Ionescu a avut o dorinţă arzătoare înainte să moară